DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074648-2,72%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

304 okunma

ENERJİ BAKANI DÖNMEZ DÜZCE’DE

ABONE OL
15/02/2019 16:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün Düzce’ye geldi. Bakan Dönmez’in Düzce programı valilik ziyareti ile başlarken, Valilik sonrası Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile Bakan bey baş başa Akçakoca’nın önceliklerini konuştu.

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler öncesi Düzce, önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Bu kez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve bakanlık sorumluluğundaki kurumlarım temsilcileri ile bir araya gelmek için Düzce’ye geldi.

İlk olarak Bolu’da bir dizi temaslar yapan Bakan Dönmez, öğleden sonra Düzce’ye geldi. İlk durağı Düzce Valiliği olan Dönmez’i Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve kurum personeli bina önünde karşıladı.

Karşılama heyeti ile tokalaşarak takdim edilen çiçeği alan Dönmez’in ziyareti Vali Dağlı’nın makamında devam etti.  

Valilik toplantısının ardından Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Bakan Dönmez’le baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Dönmez’e Akçakoca’nın önceliklerini aktaran Başkan Yemenici, verimli geçen görüşmenin ardından Bakan beye bir dosya sundu.

Dönmez’in bundan sonrası için Düzce programı, Düzce Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı ziyareti ile devam edecek.

Bakan Dönmez, saat 18.30’da ise Düzce’de faaliyet gösteren elektrik, gaz dağıtım ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Düzce Belediyesi Kalıcı Konutlar Erguvan Sosyal Tesisleri’nde yemekli toplantı yapacak. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.