DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074522-1,87%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

444 okunma

EREN ERDEM: BAŞBAKANIN HAYIR DİYECEĞİNDEN EMİNİM

ABONE OL
21/03/2017 18:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan referandumuna yönelik olarak Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Akçakoca’da bir miting düzenlendi.

CHP’li milletvekillerinin Akçakoca meydanında yaptığı mitinde katılım oldukça yüksekti. Mitingin konuşmacılarından biri olan CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem, ‘’Eminim ki Başbakan hayır oyu verecek. Çünkü neden evet vereceğini izah edemiyor’’ dedi.

Saat 14.00’te başlayan mitinge CHP’nin milletvekilleri Eren Erdem, Gülay Yedekçi ve Ali Haydar Hakverdi’nin yanı sıra, partinin geçmiş dönem milletvekili aday adaylarından Çetin Çapan katıldı.

Cumhuriyet meydanına park eden büyük miting otobüsüne çıkan milletvekilleri, 16 Nisan referandumuna yönelik konuşmalar yaptı.

CHP Milletvekillerinin sırayla yaptıkları konuşmalar, yeni anayasa değişiklik paketine neden hayır denmesi üzerine yapıldı.

Mitinge katılımın oldukça yüksek olduğu görülürken, hatiplerin konuşmaları vatandaşların attıkları sloganlarla sık sık kesildi.

Hayır mitinginin konuşmacılarından olan İstanbul milletvekili Eren Erdem, yaptığı konuşmada, Başbakanın bu işe hayır diyeceğini açıklayarak, ‘’çünkü henüz Başbakandan neden evet diyeceğini duyamadım. O hayır diyor bu yüzden evet, öteki hayır diyor, bu yüzden evet. Böyle bir şey olabilir mi’’ dedi.

‘’Barzani evet diyor… Barzani evet diyor diye tüm evetçilere Barzani hayranı diyebilir miyiz’’ şeklinde konuşan Eren Erdem, ‘’Başbakan başbakanlığını yapmalı, Cumhurbaşkanı da Cumhurbaşkanlığını’’ şeklinde konuştu.

CHP’nin 3 milletvekili ve milletvekili aday adayının yaptığı konuşmaların ardından miting sona ererken, miting sonrasında CHP heyeti, kalabalık bir partili grupla birlikte ilçe esnaflarını ziyaret etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.