DOLAR 32,5490 0%
EURO 34,8322 -0.11%
ALTIN 2.429,47-0,01
BIST 9.719,550,77%
BITCOIN 21675230,50%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

362 okunma

Ertuğrul Sağlam: Akçakoca’nın Bu Güzelliği Karşısında Çok Şaşırdım

ABONE OL
06/07/2020 21:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Akçakoca’da son zamanlarda yapılan çalışmalara hayran kaldığını söyledi.

SAĞLAM: ÇOK ŞAŞIRDIM

Akçakocalı olan ve tatil için geldiği Akçakoca’da Pusula isimli katamaranda Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile görüşen Ertuğrul Sağlam, şehrin bir çok noktasında yaşanan güzelleştirme çalışmalarına çok şaşırdığını ifade etti.

Sağlam gazetemize yaptığı açıklamada,” Sık sık gelen birisi olarak son gelişimde açıkçası çok şaşırdım. Bu kadar kısa zamanda şehrin görsel anlamda ve diğer yönleriyle acayip şekilde değiştiğini gördüm. Özellikle gemiyi çok beğendim. Sahil bandında yapılan revizyonu, değişenler ortaya konulanlar, şehrin bir çok noktasında ki alt yapı çalışmaları olsun değer katacak çalışmalar olsun çok mutlu oldum bir Akçakocalı olarak.” dedi.

”AKÇAKOCALILAR ÇOK ŞANSLI”

Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın çalışkan olması ve ilçeye ayrı bir güzellik katması nedeniyle teşekkür eden Sağlam,”Her ne kadar Ereğli’de doğsak da kendimizi Akçakocalı olarak görüyoruz. Son gelişimde şehrin bu kadar değişmesi beni çok mutlu etti.Emeği geçen herkese ve özellikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Akçakocalılar da böyle bir başkan olduğu için çok şanslılar. Bu hizmetlerin devam edeceğini bir Akçakocalı olarak bekliyorum” ifadesini kullandı.

”AKÇAKOCASPOR’U KONUŞTUK”

Akçakocaspor’un bal ligine çıkması nedeniyle mutlu olduğunu ve destek vereceğini belirten Sağlam, ”Akçakocaspor ile ilgili başkanımızla görüştük. Bir spor adamı olarak elimizden bir şey geliyorsa seve seve yapmaya hazırız. Samsunspor’un şampiyon olması Akçakocaspor’un da BAL ligine yükselmesi bizleri gururlandırdı. Akçakoca turizm ile gündeme gelecek ama başkanımızla görüşerek futbola da yatırım yaparak Akçakocaspor’u güzel yerlere getirmek gerekiyor “ dedi.

BAŞKAN YANMAZ : BEĞENMESİ BİZLERİ ONURLANDIRDI

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da yaptığı açıklamada, ”Hocamız her Akçakoca’ya geldiğinde bizleri ziyaret eder. Samsunspor bir üst lige çıktı. Tebrik ediyorum. Her yanına gittiğimizde Akçakocaspor’un yanında olacağını söylüyorlar. Ellerinden geleni esirgemeyeceklerini söylüyorlar. Hocamızın buraları görüp de beğenmesi bizleri onurlandırdı. Samsunspor’u bir üst lige çıkarması Akçakocalılar olarak bizleri gururlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum“ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.