DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20832763,23%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

494 okunma

ES-SA İNŞAAT’TAN TAPU TESLİM TÖRENİ

ABONE OL
13/05/2018 16:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ES SA İnşaat firması Osmaniye mahallesi Flamingo Caddesi üzerinde yaptığı siteden konut alanlara bir kahvaltı organizasyonuyla kat mülkiyeti tapularını teslim etti.

Çuhallı çarşısında bir kafeteryada verilen kahvaltıya çok sayıda hak sahibi katılırken, keyifle geçen kahvaltı sonrasında firma sahibi Esvet Sarıoğlu, hak sahiplerine tek tek tapularını takdim etti.

Sarıoğlu bu özel günde gazetemize şu şekilde konuştu:

Bugün burada Osmaniye mahallesi Flamingo Caddesi üzerindeki sitemizde hak sahibi olan 75 kişiye kat mülkiyeti tapusu çıkarttık, onlara takdim ettik.

”Bunu bir kahvaltı organizasyonu yaparak hem bir tanışma ve kaynaşma olsun hem de her hak sahibi tapusuna sahip olsun düşüncesiyle yaptık.”

”Biz, bütün binalarımızda önce kat irtifa tapularını çıkartıp daha sonra iskanları alıyoruz ve kat mülkiyeti tapularını hak sahiplerine takdim ediyoruz.”

”Kat mülkiyeti tapusu nedir derseniz, kat mülkiyeti tapusu daire tapusu anlamına gelir. Yani her türlü vergisi, iskanı, harçları geriye dönük tüm borçları ödenmiş ve o şekilde teslim edilmiş daire anlamına gelir.”

”Yani arsa paylı bir tapu değildir, doğrudan daire tapusu olur. Biz bugüne kadar yaptığımız tüm dairelerde kat mülkiyetini önemsiyoruz ve müşterilerimize hiçbir masraf etmeden kat mülkiyeti tapusunu teslim ediyoruz.”

”Buradaki etkinlik 75 dairelik bir site olması vesilesiyle insanların hem birbirini tanımaları ve kaynaşmaları, hem tapularını almaları için düzenlendi.”

”İyi bir katılım sağlandı, müşterilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Katılımcıların burada olanlarına takdim ettik. Diğerlerine de bir şekilde kat mülkiyet tapularını teslim ettik. Ulaşamadığımız ve gelemeyen bazı müşterilerimizi de ofisimize davet edip orada kendilerine takdim edeceğiz.”

”ES SA İnşaat olarak iskan alamadığımız ya da kat mülkiyeti vermediğimiz hiçbir bina yok Allah’a şükür.”

”İskansız hiçbir müşterimizi dairelerimizde oturmuyoruz ve hiçbir müşterimize şantiye tarifesinden su ve elektrik kullandırtmadık bugüne kadar. Allah’ın izniyle de bundan sonra kullandırtmayı düşünmüyoruz.”

”Herkes tapusunu aldıktan sonra gidip elektriğini suyunu bağlayıp dairesine giriyor. Biz de ES SA İnşaat olarak firmamızın özellikle üzerinde durduğu konu budur.”

”Bu vesileyle katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni binalarda ve yeni tapu törenlerinde buluşmak üzere hoşçakalın diyorum.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.