DOLAR 32,5187 0.13%
EURO 34,8275 0.09%
ALTIN 2.496,170,49
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20839411,02%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

354 okunma

Evde Kal Akçakoca… Bu İşin Şaka Kaldırır Yanı Yok!

ABONE OL
09/04/2020 19:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da koronavirüs vakası olmadığına o kadar inandık ki ilçe halkı olarak önlemlerimizi biraz ihmal ettik.

Sonuçta bugün itibariyle korona testi pozitif çıkan bir hastamız var. Hasta ve yakınları sağlık ve idari ekiplerimiz tarafından gözlem altına alındı. Vaka, zaman kaybetmeksizin Düzce’ye götürüldü, temas halinde olduğu düşünülen yakınları da izole edilerek müşahade altında tutuluyor.

Akçakoca’da ikamet eden genç vakamız Covid – 19 pozitif vaka durumu ile karşılaşmış pşabilir. Genç olması nedeniyle hastalıktan kurtulması oldukça büyük olasılık. Akçakocalı genç şu anda  Akçakoca Devlet hastanemizde tedavi süreci sonlandırılarak Düzce Atatürk Devlet Hastahanesine sevk edilerek yatarak tedavisine devam ediliyor. .

Yakın temaslı olduğu kişi bilgileri alındı ve acil bir biçimde gerekli karantina ve izolasyon çalışmaları yapıldı. Tüm işlemler Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle takip ediliyor.

Burada dikkat çekmek istediğimiz önemli bir nokta var. Lütfen acil bir durum olmadıkça sokağa çıkmayalım. Çıkmak zorunda olduğumuz durumlarda ise gereken tedbirlerimizi alalım.

Sosyal mesafe kurallarına uyalım, uymayan olursa uyaralım. Ama şunu iyi bilelim ki artık Akçakoca’da korona vakası var. O halde çok daha dikkatli olalım.

Yetkililerin söyleye söyleye dillerinde tüy bitti. Bir kez de biz söyleyelim. Artık Akçakoca’da korona salgını bizim için ciddi bir tehdit durumunda. O yüzden ne olur tedbir noktasında işi çok daha fazla sıkı tutalım.

Laf olsun diye değil, kelimenin gerçek anlamıyla evlerimizde kalalım. Çok zorunlu haller dışında sokağa çıkmayalım.

Unutmayalım ki bizi salgın değil, tedbirsizlik öldürür.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.