DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20892641,15%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

254 okunma

EVET Cephesinin Ayazlı Toplantılarına Katılım Yüksek

ABONE OL
29/03/2017 11:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Partinin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimiyle birlikte mahalle toplantılarına başladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM üyesi Ayfer Yılmaz, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan  ve gençlik kolları yönetimi, referandum çalışmaları kapsamında Yukarı ve Aşağı Ayazlı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem sorunları dinledi hem Anayasa değişikliğini anlattı. Toplantıya Ayazlı sakinleri büyük katılım gösterdi.

AK Parti teşkilatları 16 Nisan’a kadar Akçakoca’nın köy ve mahalle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Başkanı Dergah Akça, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz, meclis üyesi Ali Direk, milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Meral Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan mahallede referandum çalışması yaptı. Vatandaşların sorularını yanıtladıktan sonra Anayasa Değişikliğini anlatan Yemenici ve Akça, soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Anayasa değişikliğinin geçmesi ile yönetim şeklinin değişeceğini kaydeden Yemenici, “ Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet yaşayacaktır. Birilerinin dediği gibi Cumhuriyet’imize hiçbir şey olmayacaktır. Biz artık ağır aksak ilerleyen parlamenter sistemin son bularak daha aktif, etkin ve hızlı karar alabilen bir yönetim şeklinin gelmesini istiyoruz. Bunun kaynağı da her zaman olduğu gibi milletimiz olacaktır “ dedi.

Ayazlı mahallesinde yapılan toplantıda konuşan Dergah Akça ise; “ Milletimiz, yönetime yetkiyi verecek ve yürütme de 5 yıl boyunca hızlı bir şekilde icraatlarını yapacaktır. Türkiye Cumhuriyeti devleti hiçbir kimsenin tekeli altına girmeyecek. Bir Cumhurbaşkanı milletimiz seçerse en fazla 10 sene görev yapabilecek ardından yeni bir isme yerini bırakacak” ifadelerinde bulundu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.