DOLAR 32,3740 0.15%
EURO 35,0540 -0.12%
ALTIN 2.324,060,21
BIST 9.126,640,51%
BITCOIN 2266965-0,29%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

320 okunma

FABRİKA İŞÇİLERİNİ TAŞIYORDU: 1 ÖLÜ, 12 YARALI!

ABONE OL
11/02/2019 10:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

D-100 Karayolu Doğanlı mevkiinde bir fabrikanın işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Kavşaktan dönüp kırmızı ışıkta duran otomobili önüne katıp hızla ilerleyen minibüs ardından yol kenarındaki çorbacıya daldı.

İşyerinin yerle bir olduğu kazada 1 kişi öldü; toplam 12 kişi yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Düzce güne feci bir kazayla uyandı. D-100 Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi ölü, çoğu fabrika işçisi olmak üzere 12 kişi hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre Ali Ç. idaresindeki işçi taşıyan minibüs Doğanlı mevkiine geldiği sırada o esnada kavşaktan dönerek yanan kırmızı ışıkta bekleyen Ömür Öztürk idaresindeki otomobile hızla çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle aracı önüne katıp metrelerce sürükleyip savuran minibüs sonrasında yol kenarında faaliyet gösteren bir çorbacıya girdi.

Büyük bir gürültüyle dükkana dalan minibüsteki 11 kişi ile çarptığı otomobil sürücüsü ağır olmak üzere yanındaki 1 kişi kaza sonucunda yaralandı.

Otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Kazayı gören çevredekiler hemen yardıma koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istendi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, kaza kırım ve trafik ekibi yönlendirildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrası çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Dehşeti yaşatan kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Ömür Öztürk, tedavi edilmek üzere kaldırıldığı hastanedeki yaşam savaşını yitirdi.

Diğer yaralıların tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi. İşyerinin girişini yerle bir eden ve D-100’de adeta can pazarı yaşatan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Öte yandan feci kaza, D-100 Karayolu kenarındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, kavşaktan karayolunun Ankara-İstanbul istikametine dönüş yapan Ömür Öztürk idaresindeki otomobil, kırmızı ışığın yanmasıyla yavaşlayıp duruyor.

Bu esnada aynı istikametten hızla gelen işçileri taşıyan minibüs şiddetli şekilde otomobile çarpıp sürüklüyor.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.