DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2062453-0,33%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

627 okunma

FAKÜLTE DEKANI VE ÖĞRETİM ÜYELERİ OKULU ANLATTILAR

ABONE OL
09/12/2018 10:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Çözüm Eğitim Kurumları, Kariyer ve Meslek Tanıtım Günleri etkinliğine kapsamında, Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin dekan ve öğretim üyelerini konuk etti.

Düzce Üniversitesi Akçakoca yerleşkesinde bulunan fakültenin bünyesinde yer alan bölümlerin tanıtıldığı söyleşide öğrencilerin bölüm seçmelerinde dikkat edecekleri hususular da anlatıldı.

Çözüm Dershanesi binasında düzenlenen etkinliğe, Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü ile fakültenin dekan yardımcıları Dr. Ahmet Hüsrev, Dr. Şerif Canbay, Dr. Şahin Çaylı ve Dr. Mustafa Kırca katılırken, konukları kapıda karşılayan  Çözüm Akçakoca kurum sahibi Muhammet Çakan kendileriyle bir süre sohbet edip ikramlarda bulundu.

 

Daha sonra etkinlik salonuna geçildi. İlk söz verilen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Düzce Üniversitesinin eğitim alanında kendini sürekli geliştiren bir üniversite olduğunu söyledi.

Ülke genelinde sadece 11 Siyasal Bilgiler fakültesinin var olduğuna, bunların da 4 il merkezinde bulunduğuna işaret eden Prof. Öncü, SBF’nin ilçe olarak sadece Akçakoca’da bulunduğuna dikkat çekti.

Akçakoca’da açılan bölümlerin Türkiye’nin 81 ilindeki öğrenciler tarafından tercih edilmesinin sevindirici olduğunu söyleyen Öncü şu ifadeleri kullandı:

“Akçakoca’yı çok iyi bilen biri olarak, ilçemizin gelişmesi için üniversitemize sahip çıkmalıyız. Tercih edilen birçok bölümlerimiz var. Bugün burada pırıl pırıl gençlerle olmaktan çok mutlu olduk. Akçakoca’ya böyle bir kurum kazandırdığınız için bizler de sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Program kapsamında, konuk bölüm başkanları sırasıyla slayt gösterimi eşliğinde Fakülte’nin bölümleri hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.

Salonu dolduran çok sayıda üniversite adayı gencin ilgiyle dinlediği etkinlik zaman zaman interaktif olarak sürerken, program sonunda katılımcı konuklara kurum öğrencileri tarafından çiçekler takdim edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.