DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BIST 8.975,971,92%
BITCOIN 22801091,00%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

397 okunma

Faruk Özlü ve İbrahim Bilgin’in Özel Görüşmesi 4 Saat Sürdü

ABONE OL
20/06/2020 15:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca siyaset ve fikir dünyasının etkili ismi İbrahim Bilgin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile baş başa 4 saatlik bir bir görüşme gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen özel görüşmede siyasetin ve yerel gündemin alanına giren birçok konuda istişare edildi.

Ak Parti’den 2 dönem İGM üyeliği yapan, 2014 Belediye seçimleri döneminde de Ak Parti ilçe başkanlığı görevini yürüterek belediye seçimlerinin kazanılmasında etkili bir rol üstlenen İbrahim Bilgin, Düzce ve ilçelerinde fikirlerinden istifade edilen bir siyasetçi olarak sık sık siyasi toplantılara konuk ediliyor.

Dr. Faruk Özlü, gerek Sanayi Bakanlığı yaptığı dönemde, gerekse Düzce Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında, temaslarını sürdürdüğü İbrahim Bilgin ile çeşitli defalar görüşmüş, bu özel görüşmelerde baş başa veren iki tecrübeli siyasetçi fikir alışverişinde bulunmuşlardı.

Yapılan görüşme ile ilgili olarak kendisinden bir açıklama rica ettiğimiz siyasetçi-yazar İbrahim Bilgin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili şu bilgileri aktardı:

”Sayın bakanımla zaman zaman bir araya gelip görüş alışverişinde bulunuyoruz.

Kovit salgını döneminde görüşme fırsatı bulamadık. Geçen akşam Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek 4 saat 10 dakika baş başa görüşme fırsatı bulduk.

Düzce yereli ve ülke genelindeki siyasi gelişmeleri değerlendirdik. Ak Parti teşkilatlarındaki heyecan eksikliğini ve temsil gücünü konuştuk.

19 yıllık Ak Parti aktif siyasi dönemini birlikte analiz ettik. Geldiğimiz noktada toplumun siyasi tercihlerini, siyasetteki değişimin yönü ve gelişim olanaklarını yorumladık.

Sayın Başkanın Düzcelinin adil hizmet alması için sürdürdüğü çabaları ile Düzce’nin geleceğini kurtaracak birbirinden farklı projelerini keyifle dinledim.

Hem bürokratik olarak, hemde siyasette en üst seviyelerde milletine hizmet etme imkanı bulmuş, Düzce’nin kendi evladı olan Sayın Özlü’nün, tüm bilgi ve birikimini, ikili ilişkilerini, kişisel dostluklarının kendisine kazandırdığı tüm şeyleri, doğduğu coğrafyaya değer katmak için kullandığını görüp duymaktan gurur ve onur duydum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.