DOLAR 32,5575 0.11%
EURO 34,9072 0.65%
ALTIN 2.434,510,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21740540,12%
Düzce
25°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

1715 okunma

Fatih Balcı bu işin kitabını yeniden yazıyor… En kralı hayata geçiyor!

ABONE OL
13/12/2020 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın başarılı iş insanı, Balcılar Group’un  Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Balcı Akçakoca’nın tanınırlığına katkı sunacak ve inşaat sektörünün kalitesini yükseltecek bir projeye başlıyor.

Yatırımlarıyla Akçakoca’nın inşaat ve tedarikçi sektörünü regüle eden Fatih Balcı, bu günlerde Ceneviz Kalesi yolu üzerinde yepyeni bir projeye start veriyor.

Toplamda 13 adet villadan oluşan dev projede, lüks ve ferah konutların yanı sıra her bir villaya özel yüzme havuzları da yer alırken, proje bu özelliğiyle Akçakoca’nın ilk ve tek müstakil havuzlu projesi oluyor.

Genç ve dinamik girişimci Fatih Balcı A + kalite standartlarında yaptırılan lüks villaların projelerini sosyal medya üzerinden paylaşıma sokarken, daha önce yaptırdığı konutlar, kalite tutkunu müşteriler tarafından erkenden satın alınan Balcılar Yapı’nın bu son projesinin de birkaç gün içinde şanslı alıcılar tarafından satın alınması bekleniyor.

Balcılar Group’un ultra lüks villalarının bir başka özelliği ise tek bir cep telefonuyla kumanda edilecek düzeyde akıllı bir sistemle yapılıyor olması.

Şanslı konut sahipleri, cep telefonlarına yüklenen bir program aracılığıyla evlerinden çok uzakta olsalar dahi konut içi kamera düzeneği sayesinde evlerini her saniye görüp kontrol etme imkanına sahip olacaklar.

Aydınlatmadan perde kontrolüne, ses ve görüntü cihazlarını yönetmekten klimaya kadar çok sayıda fonksiyonu tek tuşla uzaktan hayata geçirecek olan konut sahipleri, yüksek güvenlik ve tedbir konularında ayrıcalıklı bir hale gelecekler.

Akçakoca’nın ender güzellikteki bir lokasyonunda yer alan havuzlu villa projesinde neredeyse yok yok. Sadece bir ev almak değil harika özelliklere sahip bir yaşam alanı imkanına sahip olmak isteyen az sayıda şanslı müşterinin ise bu fırsatı kaçırmamak için zamanla yarışacağına şüphe yok.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.