DOLAR 32,5739 0.16%
EURO 34,8881 0.6%
ALTIN 2.429,32-0,13
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21660850,90%
Düzce
25°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

748 okunma

Fatih Erbakan Düzce’de

ABONE OL
08/04/2017 18:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, halk oylaması için vakıf olarak bugüne kadar net bir tavır ortaya koymadıklarını söyledi, halkın hayırlı bir karar vereceğine inandığını belirtti.

 
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Düzce’de düzenlediği basın toplantısında Milli Görüş’ün Lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın yıllar önce FETÖ, Avrupa Birliği ve Büyük Ortadoğu Projesi ile ilgili yaptığı uyarıları hatırlatarak, “40 sene uyardı. Bu sözler kulak arkası edildiği için maalesef kafamız, gözümüz yarıldıktan sonra “Erbakan hoca ne kadar haklıymış” deme noktasına geliyoruz. FETÖ olayı bunun en büyük ispatıdır.” dedi.
Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, halk oylaması için vakıf olarak bugüne kadar net bir tavır ortaya koymadıklarını söyledi, halkın hayırlı bir karar vereceğine inandığını belirtti.

Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, vakfın Düzce Şubesinin divan toplantısına katılmak üzere  bugün Düzce’ye geldi. Erbakan, Vakıf Başkanı Nezir Merttürk, vakıf üyeleri ve Saadet Partililer tarafından karşılandı.

Erbakan Vakfının misyonundan ve faaliyetlerinden söz eden Erbakan, Necemettin Erbakan’ın milletimiz ve İslam alemi tarafından her geçen gün öneminin daha çok anlaşıldığını söyledi.

FETÖ yapılanması ile ilgili rahmetli Erbakan’ın 40 sene, özellikle bugün iktidarda bulunanlarla birlikte milleti uyardığını söyleyen Fatih Erbakan, bu uyarıların kulak arkası edildiğini savundu.

Erbakan, “ Rahmetli Erbakan Hocamızın bir sözü vardı. Bir kere de kafanız gözünüz yarılmadan bana gelin demişti. FETÖ yapılanmasıyla ilgili olarak, Bunlar dış güçlerin işbirliğindedir. Bunların yaptığı çalışmalardan hayır gelmez. Bunlarla ortaklık yapmayın diye 40 sene uyardı. Bu sözleri kulak arkası edildiği için maalesef kafamız gözümüz yarıldıktan sonra ağlayarak Erbakan Hoca ne kadar haklıymış deme noktasına geliyoruz. FETÖ olayı bunun en önemli ispatıdır.” Dedi.

“ 40 sene aldanmayan aldatmayan Erbakan gerçeği gözümüzün önündeyken bundan sonra onun yolunu takip etmek mecburiyetindeyiz” diyen Erbakan, vakfın bu görüşleri yaymak ve canlı tutmak için kurulduğunu vurguladı.

Bugüne kadar söyledikleri yanlışları giderecek bir sistem olması halinde Başkanlık sisteminin hayırlı olacağını ancak tüm yetkilerin verildiği kişinin yine aynı yanlışlarına devam etmesinin faydası olmayacağını belirtti.

Erbakan, “ Biz Erbakan Vakfı olarak bu konuda açık net bir taraf olmadık. Vakıf üyelerimiz için de bağlayıcı her hangi bir karar almadık. İnşallah milletimiz kendi vicdanı içinde kara verecektir, hayırlı bir sonuç çıkacaktır. Milletimizin verdiği karara da saygı duyacağız. Referandumda evet de çıksa hayır da çıksa, 40 sene aldanmayan aldatmayan Erbakan hozamızın fikirler, davası doğrultusunda adım atılır.” Şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.