DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20460571,80%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

355 okunma

Fenerbahçe Derneği üyeleri Topuk Yaylası’nda…

ABONE OL
15/10/2019 12:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Fenerbahçeli futbol takımının kamp yaptığı Düzce Topuk Yaylası’na hareket etti. 

Saat 11.00’de Dernek lokali önünden bir otobüs ve çok sayıda hususi araçla yola koyulan kafile, bugün futbolcularla bir araya gelecek,
satış stantlarında kulübe destek olacak.

”Fener Ol” kampanyasının bir parçası olarak Topuk Yaylası’na giden Akçakocalı kafilesinde,  beşikteki ve oyun çağındaki çocukların takım formalarıyla oluşturdukları görüntü görülmeye değerdi. 

Akçakoca Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hilmi Ünal, hareket öncesi gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Fenerbahçeliler bölge dernekleri olarak bugün Fener Ol etkinliği yapacağız. Hem kulübümüze destek hem de bölge taraftar derneklerinin kaynaşmasını sağlamaya yönelik bir etkinlik olacak. Tamamen bizler tarafından organize edildi. İki saat boyunca futbolcularımızla imza ve fotoğraf çekimleri olacak. Münferit gidenlerin yanı sıra Dernek olarak biz de bir otobüs turuuk. 100’ün üzerinde bir katılım olduğunu düşünüyoruz.”

akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı ve Fenerbahçe Derneği üyesi Hakan Öztaş da yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bir fenerbahçeli olaral takımımıza destek olmaya gidiyoruz. Geçen sene kötü bir sezon geçirdik, İnşallah bu sene daha iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Fenerbahçeliler derneğimizin alanı güzel bir alan. Biz de belediye olarak derneğimize sosyal bir alana dönüşmesi noktasında yardımcı olacağız. Bu sene şampiyon Fenerbahçe.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.