DOLAR 32,5824 0.07%
EURO 35,0231 0.43%
ALTIN 2.419,41-0,14
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2092317-3,50%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

338 okunma

FENERBAHÇEDEN AKÇAKOCA’YA DEV YATIRIM

ABONE OL
23/05/2018 14:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü  Hukuk ve Dış işler Sorumlusu ayrıca As Başkanı olan Şekip Mosturoğlu Akçakoca’yı  ziyaret etti.

Fenerbahçe Kongre üyesi olan Akçakoca’lı  Cemil Gülez’in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri ile olan birebir temas ve görüşmelerinde  Akçakoca’ya tesis yapılması hedeflendi.

İlk olarak Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Kongre Üyesi Cemil Gülez, Kongre üyesi Esat Sarıoğlu ile birlikte Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Mosturoğlu’na çiçek taktim etti.

Ziyaretten sonra As Başkan Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Kongre Üyesi Cemil Gülez, Kongre üyesi Esat Sarıoğlu ile birlikte yatırım yapılacak alanları gezildi.

Akçakoca’ya misafir olarak gelen Şekip Mosturoğlu yaptığı keşifler sonucu Akçakoca’da bir spor tesisi yapılmasının hedefleneceğini dile getirdi.

Yapılan incelemelerle beraber 3 adet arazi tesis için aday yerleşim alanı.Bu 3 arazi özellikleri olarak biri 100 dönüm ormanlık alanda  biri 20 dönüm denize sıfır ve diğer arazi ise 3 dönüm olarak incelendi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan as başkan Şekip Mosturoğlu , Akçakoca’nın cennetten bir  yer olduğunu ve ilk defa geldiğini söyledi .

AKÇAKOCA ÇOK GÜZEL BİR YER

“Bu güne kadar buraya gelmemek benim için büyük bir talihsizlik oldu” diyen Mosturoğlu,  “Kongre üyesi olan Akçakocalıların Tavsiyesi üzerine geldik. Fenerbahçe için iyi bir tesis alanı olabilicek yerlere baktık.Üyelerin de yardımı ile bu yerlerde bir seçim yapılacak yada hepsi değerlendirilecek” dedi.

Konuyla ilgili olarak da Mosturoğlu, Belediye Başkanı ile görüştüklerini ifade etti.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, A Başkanı Mosturoğlu ile birkaç hafta önce görüştüğünü ilk fırsatta kendisinin geleceğini ifade ettiğini söyledi.

Fenerbahçenin Akçakoca’ya önemli yatırım yapma gibi bir düşüncesi olduğunu ifade ederek,” Bu gün birkaç alanı gezdik. İnşallah hayata geçer diye düşünüyoruz. Büyük bir kulüp olan ve Cemil ve Esat Sarıoğlu’nun takibi ve koordinasyonu sayesinde belli bir seviyeye geldik diye düşünüyoruz. As Başkanımız 3 noktada da etkilendi. 3’ünün de farklı farklı fonksiyonları olan noktalar. İnşallah Fenerbahçe gibi bir takımın burada bir tesisin olması Akçakoca’nın tanırlığı ve bilinirliği noktasında  Akçakoca’yı farklı bir hedefe taşımış olacak. “ dedi.

Mosturoğlu’nun Akçakoca’ya gelmesinde büyük pay sahibi olan kongre üyesi Cemil Gülez’de, AS Başkan Mosturoğlu’nun gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını, 4 ay mücadele içerisinde olduklarını,  kendisi gelerek gördüğünü ve çok kısa zamanda bu işi bitirip Akçakoca’da Fenerbahçelilierin bir evi olacağını ifade etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.