DOLAR 32,3196 0.2%
EURO 35,1463 0%
ALTIN 2.302,171,10
BIST 9.056,332,83%
BITCOIN 2286549-0,55%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

328 okunma

FİKRET ALBAYRAK’A YUKARI MAHALLE’DE SEVGİ GÖSTERİSİ

ABONE OL
18/03/2019 08:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP – İYİ Parti ittifakının Akçakoca belediye başkan adayı Fikret Albayrak’a Yukarı Mahalle tarihi pazarında büyük ilgi.

Albayrak ve arkadaşlarının son ziyaret durağı Yukarı mahalle pazarı olurken, bu ziyaretlerinde kendisine eşi Emine hanımın yanı sıra, belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Yukarı mahalle pazarında esnaf ve vatandaşlar Fikret Albayrak’ın yeniden belediye başkanı olması gerektiğini ve Akçakoca’nın turizm açılımlarına devam etmesi gerektiğine vurgu yaptılar. 

Albayrak, Mahalle gezisi esnasında her fırsatta Yukarı mahalle pazarına yönelik yeni projelerinden ve esnafın daha fazla kazanacağı, turistlerin daha çok ziyaret edeceği yeni fikirlerini anlattı. 

Geçmişte yaptıkları ilçe halkı tarafından iyi bilinen Fikret Albayrak’a Yukarı mahalle halkı da sonuna kadar destek vereceklerini söylediler. 

Albayrak ve arkadaşları, Yukarı Mahalle tarihi pazarı ziyaretinin ardından Esentepe bölgesi ve kordonda bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçimler için destek istediler.

Her fırsatta vatandaşlar tarafından önü kesilerek güzel sözlerle karşılanan Fikret Albayrak, hatıra fotoğrafları çektirmek isteyen vatandaşlarla da ziyaretler boyunca fotoğraflar çektirdi.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.