DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0029 -0.23%
ALTIN 2.324,840,25
BIST 9.067,61-0,14%
BITCOIN 2257475-1,12%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

432 okunma

FOTOĞRAF SANATÇISI İBRAHİM BİLGİN PLAKET VERDİ

ABONE OL
25/04/2019 14:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Alanlarında kendilerini ispatlamış fotoğraf sanatçılarının sunum ve söyleşi programları ile kış boyu etkinliklerini sürdüren Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği, 24 Nisan’da kendi üyeleri olan İpek Çakmak Yılmaz’ın Japonya üzerine sunum ve söyleşisini gerçekleştirdi.

Japonya’da İngilizce öğretmeni olarak görev yapan ablasını ziyarete giden ve zamanla fotoğraf çekimleri için aile fertleriyle birlikte gittiği Japonya’yı kendine ikinci adres yapan fotoğraf sanatçısı İpek Çakmak Yılmaz, gezilerini de fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdi.

 

Uzun süre kaldığı Japonya’da, Tokyo, Osaka, Kyoto, Kamakura, Fuji, Okinawa şehirlerinde sürdürdüğü gezisinde, Tenjin Matsuri, Gion Matsuri, Osaka Firework Matsuri festivallerine katıldığını ifade eden Yılmaz, sanatsal bakış açısıyla çektiği fotoğrafları, hikâyeleri fotoğrafseverlerle paylaştı.

Programın sonunda, geleneksel Japon Kimono giysisinden giyerek sunumunu yapan İpek Çakmak Yılmaz’a teşekkür plaketini dernek üyelerinden İbrahim Bilgin verdi.

Kısa bir konuşma yapan Bilgin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

”Dernek üyesi olduğundan bu güne, başarılı çalışmaları olan Sayın İpek Çakmak Yılmaz’ın sunumu ile Japonya’ya gitmeden tanıma fırsatını buldum. Bir fotoğraf sanatçısının bir fotoğrafla sayfalarca bilgiyi nasıl anlatabildiğini bir kez daha gördük. Bunun nedeni ise insanoğlunun bilgileri beynine fotoğraf veya film olarak kaydetmesindendir.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.