DOLAR 32,3143 0.19%
EURO 35,1241 -0.03%
ALTIN 2.291,880,65
BIST 9.056,282,83%
BITCOIN 22944183,57%
Düzce
26°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

273 okunma

GENÇ KIZ OTOMOBİLİNİ ÖLÜME SÜRDÜ!

ABONE OL
14/08/2017 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolandırıldığını iddia eden genç kız, intihar etmek için Kuzey Çevre Yolu’nda otomobiliyle seyir halindeyken bile bile önünde ki TIR’a çarptı. Hafif yaralanan genç kız kendini karşı yönden gelen araçların önüne atmak isteyince diğer sürücüler devreye girdi.

https://youtu.be/VKkwnG-rYp8

Olay 11:30 sıralarında Kuzey Çevre Yolu Sallar Mahallesi mevkiinde yaşandı. Kalıcı Konutlar’dan Kaynaşlı istikametine gitmekte olan S.N.T. idaresindeki otomobil, Aynı istikamete gitmekte olan Gökhan Y. idaresindeki TIR’a arkadan çarptı.

TIR’a bilerek çarptı!

Yaşanan kazada otomobil sürücüsü genç kız hafif şekilde yaralandı. Kazanın bilerek yaşandığı ise ilerleyen dakikalarda öğrenildi. Görgü tanıklarının iddiasına göre kaza yapan aracıyla yeniden yola devam etmek isteyen genç kız, diğer sürücülerin anahtarı kontaktan almasıyla engellendi.

Araçların önüne atlamaya çalıştı…

Ancak olay bununla da bitmedi. Sinir krizi geçiren genç kız kendini karşıdan gelen araçların önünde atmak istedi ancak bunda yine yoldan geçen diğer sürücüler engel oldu.

Dolandırıldığını iddia etti…

Gözyaşları içerisinde olan biteni anlatmaya çalışan genç kız, bir erkek şahıs tarafından kandırıldığını ve dolandırıldığını iddia ederek yaşamına son vermek istediğini, bu sebepten de TIR’a bilerek çarptığını söyledi.

Hastaneye götürüldü…

Sağlık görevlilerinin ve polisin güçlükle ambulansa bindirdiği S.N.T., olay yerine annesinin de gelmesiyle birlikte bir nebze sakinleşerek hastaneye sevk edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.