DOLAR 32,5901 0.35%
EURO 34,8533 0.31%
ALTIN 2.507,800,96
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21028451,57%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

263 okunma

GEREKÇELERİNİ İL BAŞKANINA AKTARDI

ABONE OL
14/05/2019 14:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi’nin bir önceki başkanı Cüneyt Yemenici, parti teşkilat ve delegelerinin kendisini ilçe başkanı olarak görmek yönündeki taleplerine karşı, bu vazifeyi yürütmek istemediğini çeşitli platformlarda ifade ediyor.

Son olarak ilçe başkanının belirlenme sürecinin ilk adımı olan temayül oylamasında, kendisinin hiç bir talebi olmamasına rağmen ismi çok sayıda delege tarafından yazılan Yemenici, seçim sonrası süreçte ailesine ve işine biraz daha fazla zaman ayırmak için ilçe başkanlığına talip olmadığını ifade etti.

Ak Parti ilçe binasında yapılan temayül yoklamasına gelen İl Başkanı Mustafa Keskin’e durumunu izah eden Yemenici, her fırsatta ifade ettiği gibi ilçe başkanlığına dönük bir talebinin olmadığını yineledi. 

Prensip olarak Ak Parti’nin kendisine yüklediği sorumlulukları kayıtsız şartsız yerine getireceğini her fırsatta söyleyen Yemenici’nin, hiç bir görevden kaçınmadan ve davaya olan büyük sadakatiyle istenen her pozisyonda yer alacağına dair ifadeleri biliniyor. Sadece bu dönemde ailesiyle daha fazla zaman geçirmek istediği de parti çevresi tarafından dillendiriliyor.   

İlçe Başkanlığı ile ilgili olarak ise, kendisinin bu göreve dönük bir talebinin olmadığı, seçim sonrasında ailesine ve işine biraz daha zaman ayırmak istediği de farklı platformlarda yaptığı açıklamalardan biliniyor.

Yemenici, bu göreve talip olmadığını, bir süre ailesine zaman ayırmak istediğini son olarak İl Başkanı Keskin’e de iletmişti.

Yemenici’nin ilçe başkanlığı görevini istememesine rağmen, AK Parti Genel Merkez yönetiminin bu konudaki tasarrufunun ne yönde olacağı ise bilinmiyor..

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.