DOLAR 32,5392 0.16%
EURO 34,9594 -0.05%
ALTIN 2.455,660,81
BIST 9.878,791,67%
BITCOIN 20885610,85%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

704 okunma

Gönül Yavuz İlkokulu’ndan pilav günü

ABONE OL
18/02/2020 16:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Gönül Yavuz İlkokulunun idarecilerinin öncülük ettiği pilav günü, kalabalık bir ziyaretçi akınına uğradı.

Kurum Müdürü Adnan Kaya, müdür yardımcısı Halis Hüsnü Ergül ve öğrenci velilerinden Şafak Engin’in organize ettiği ve gelirinin tamamı okul yararına kullanılacak olan pilav günü kermesine ilçe esnaflarından Pehlivanoğlu market ve Hülyam ızgara salonu destek verirken, Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi başkanı Özkan Öztürk’ de malzeme teminiyle büyük oranda destek oldu. 

Akçakoca Belediye nikah salonunda düzenlenen pilav günü kermesine öğrenci velilerinin yanı sıra çok sayıda Akçakocalı da destek mahiyetinde katıldı.

Etli pilav, tatlı ve ayran menüsünden oluşan pilav kermesinde 600 kişilik pilav birkaç saat içerisinde tükendi.

Pilavdan elde edilen gelirin tamamının ise okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılacağı belirtildi.

Organizasyon heyeti içinde yer alan öğrenci velisi Şafak Engin, bu sene birincisi düzenlenen pilav gününü giderek geleneksel hale dönüştüreceklerini söyledi. 

Engin ayrıca, başka özel günlerde de farklı içeriklerle okul yararına benzer günler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Şafak Engin sözlerini bir müjdeli haberle sonlandırdı. Önümüzdeki aylarda Akçakoca’ya dünya folklor şampiyonu bir topluluğu getirteceklerini belirten Engin, okul yararına yapılacak bu etkinlik ile Akçakoca’nın da tanıtımına destek olacaklarını söyledi. 

 . 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.