DOLAR 32,4992 -0.02%
EURO 34,8353 -0.49%
ALTIN 2.441,070,22
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2074413-1,23%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • TİCARET
  • Görkemli Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir… Bakın Yarınki Açılışın Sürpriz Katılımcıları Kimler
271 okunma

Görkemli Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir… Bakın Yarınki Açılışın Sürpriz Katılımcıları Kimler

ABONE OL
09/07/2020 10:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da ilk şubesini hizmete sokan, dondurma sektörünün güçlü ismi ‘Bafra Dondurmacısı’nın resmi açılış etkinliği, yarın (10 Temmuz Cuma) saat 18.00’den itibaren gerçekleşecek.

Güçlü markanın açılış gününe özel sürpriz etkinlikler ile kurdele kesimine katılacak sürpriz isimler de belli olmaya başladı.

Ardahan, Ereğli, Alaplı belediye başkanları…

Bafra Dondurmacısı’nın açılış etkinliğine katılacak isimlerin başında Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir geliyor.

Türkiye’nin en uzak ucundan gelerek açılış kurdelesini kesecek isimlerden olan CHP’li Demir’in, aynı zamanda bir ses sanatçısı olması hasebiyle, açılışa özel türkü performansı sunması bekleniyor.

Demir’in yanı sıra komşu ilçelerimizden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Kdz. Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık da açılışta yer alacak yöneticilerden.

CHP milletvekil Mahmut Tanal çok sevdiği Akçakoca’da olmaya çalışacak…

Bafra Dondurmacısı’nın açılış etkinliğine katılması muhtemel isimlerden olan CHP İstanbul Milletvekili ve Düzce Koordinatör Vekili Mahmut Tanal’ın da açılış töreninde yer alması bekleniyor.

İlçe protokolünden geniş katılım…

Bafra Dondurmacısı’nın Çınar Caddesi üzerinde bulunan şubesinin açılış etkinliğine Akçakoca protokolünün tamamının davet edildiği öğrenildi.

Son günlerde davetiyeleri bizzat elden teslim eden işletme sahipleri, başta Kaymakam Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz olmak üzere, siyasi partiler, meslek birlikleri ve STK’ların temsilcilerinin tamamını açılışa beklediklerini ifade ettiler.

Tüm halkımız davetlidir…

Bafra Dondurmacısı’nın işletmecileri, açılışa tüm halkımızı davet ettiklerini belirterek, açılışta yer alan herkese ücretsiz Bafra Dondurması ikramlarının olacağını söylediler.

Sürpriz aktiviteler…

Cuma günü saat 18.00’de açılış töreni başlayacak olan Bafra Dondurmacısı’nın işletmecileri, açılışa özel sürpriz aktiviteler de hazırladıklarını sözlerine eklediler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.