DOLAR 32,5469 -0.02%
EURO 34,8225 -0.14%
ALTIN 2.424,84-0,20
BIST 9.728,440,86%
BITCOIN 21677600,58%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

338 okunma

GÖZLER BAŞKANI ARADI AMA NAFİLE!

ABONE OL
15/07/2019 10:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pazar günü Akçakoca’da oldukça önemli etkinlikler gerçekleşirken, bu etkinliklerde gözlerin aradığı Okan Yanmaz ise, tercihini jet ski ile derede şov yapıp bunu sosyal medyada paylaşmak yönünde kullandı. 

Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın önemli protokol mensuplarıyla ilçede bulunduğu saatlerde, Akçakoca’da bir resmi cenaze merasimi, bir de 50 civarında turizm acentesi temsilcisinin info gezisi yapılırken, gözlerin aradığı Belediye Başkanı Okan Yanmaz, gününü şehirden uzakta jet ski ile keyif yaparak geçirdi.  

Resmi cenaze töreninde yok

Önceki gün vefat eden Kıbrıs Gazisi Albay Turgut Atatüre için Akçakoca’da yapılan cenaze törenine Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Alay Komutan yardımcısı Albay Mustafa Kılıç, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt’ün yanı sıra askeri ve sivil çok sayıda insan katıldı. 

Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici’nin de hazır bulunduğu resmi cenaze merasimine belediye adına gelen tek isim ise Meclis üyesi Şenol Yazgan oldu. 

Resmi cenaze törenine çok sayıda vatandaş da katılırken, Okan Yanmaz’ı arayan gözler onu maalesef askeri törende göremedi. 

Turizm acenteleri ev sahibini göremeden ayrıldı

Aynı gün içinde Akçakoca’da gerçekleşen bir diğer önemli etkinlik ise, Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinde iş yapan 50 civarında turizm acentesinin Akçakoca’ya yaptığı çıkartmaydı.

Böylesine önemli bir etkinlikte turizmciler, ev sahibi olarak karşılanmayı bekledikleri belediye başkanı Okan Yanmaz’ı göremediler.

Akçakoca’nın tarihi ve turistik noktalarını gezen turizm acenteleri yöneticileri, gördükleri yerleri ve tattıkları ürünleri not aldılar. 

Turizmcilere Akçakoca’yı anlatan isim ise Düzce Valisi Zülkif Dağlı oldu. 

Vali Dağlı’nın ve turizmcilerin programları Yukarı mahalle tarihi pazarında kesişince, heyet hep birlikte pazarı gezdi ve bir işletmede yöresel ürünlerden tattı.

Belediye adına heyete eşlik eden isim ise geç gelip erken ayrılan belediye başkan yardımcısı Hakan Öztaş oldu. 

Vali Dağlı, turizmcilere adeta Akçakoca ile ilgili tanıtım sunumu yaptı. Akçakoca’nın turizm potansiyelini anlatan Dağlı, ilçenin avantajlı noktalarının tanıtılmasının önemini turizmcilerle birlikte değerlendirdi.

Turizmciler, kendilerine zaman ayıran ve ev sahipliği yapan Düzce Valisi Zülkif Dağlı’ya teşekkür ederek bir plaket takdim ettiler. 

Başkan Yanmaz ise jet ski ile serin sularda…

Tüm bunların aynı gün içinde yaşandığı Akçakoca’da, belediye başkanı Okan Yanmaz’ın nerede olduğu ise sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. 

Akçakocalıların Ankara’da olduğunu düşündüğü Yanmaz’ın, Melenağzı köyündeki derede jet ski keyfi yapmayı tercih ettiği o paylaşımla anlaşıldı.

 

 

 

 

 

.     

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.