DOLAR 32,5869 0.22%
EURO 34,7979 0.37%
ALTIN 2.411,45-0,86
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21485650,42%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

393 okunma

GÜRSEL TEKİN AKÇAKOCA’NIN KARSLILARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
23/03/2017 13:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin referandum çalışmaları kapsamında Düzce’de bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Ankara’ya dönmeden önce rotasını Akçakoca’ya kıran Tekin ve beraberindekiler, Akçakoca Karslılar Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kendisi de Karslı olan Gürsel Tekin, saat 19.00’da referandum çalışmasını yürüttüğü büyük otobüs ve kalabalık bir CHP topluluğuyla hemşehrilerinin derneğine geldi.

Ziyareti sırasında Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ve bazı il yöneticileri de eşlik ederken, Gürsel Tekin’i Karslılar derneğinde Dernek Başkanı Şerafettin Polat ve dernek üyelerinin yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Turan Güler, eski belediye başkanı Fikret Albayrak, CHP’nin eski ilçe başkanı Hamdi Deniz, CHP Düzce milletvekili adayı Zekeriya Yanmaz, eskisi ve yenisiyle kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri karşıladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e bu sürpriz ziyaretinde sürpriz bir isim de eşlik etti. Kendisi de aslen Karslı olan, Akçakoca’nın Karslılarıyla akrabalık bağı bulunan, Bursa’nın tanınmış işadamlarından ve CHP Bursa milletvekili aday adayı olan Salih Top da hem yakın dostu hem de partiden arkadaşı olan Gürsel Tekin’i bu anlamlı ziyarette yalnız bırakmamıştı.

Gürsel Tekin’in ziyareti nedeniyle iki katlı Dernek lokalinin her iki katının da dernek üyeleriyle dolması nedeniyle, kalabalık bir dinleyici grubu bina dışında kaldı.

Ziyaret sebebini hemşehri ziyareti olarak açıklayan Gürsel Tekin, İstanbul’dan Ankara’ya dönüş yolunda Karslı hemşehrileriyle hasbıhal etmek, onların dertlerini dinlemek nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Tekin, Düzce’deki Karslı derneğinin ardından Akçakocalı Karslılarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Gürsel Tekin hemşehrileriyle yaptığı hoş sohbetlerin ardından basın mensuplarının referandum sürecine yönelik sorularını da yanıtladı.

‘’Çok tehlikeli bir 18 madde önümüze geldi. Bu 18 maddenin hiç biri ne Ak partinin ne de MHP’nin genel merkezinde müzakere edilmemiştir.Bu paketi kim yazdı, kim önümüze getirdi, faili meçhuldur. Burhan kuzu yazmış diyorlar, eğer o yazmışsa ben taş olayım. Sayın Cumhurbaşkanı iki başlılıktan bahsediyor. Başbakanı bir gecede derdest etti. Burada uygulayamadığı ne var. Burada yargıyı, valileri, kamu yöneticilerini ben belirleyeceğim tutumu vardır’’ dedi.

  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.