DOLAR 32,4999 -0.04%
EURO 34,7747 -0.62%
ALTIN 2.442,200,27
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2074949-1,25%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

317 okunma

Halef – Selef Başkanlardan Referandum Pozu

ABONE OL
13/04/2017 16:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Yemenici’den CHP İlçe Yönetimine EVET  Ziyareti

16 Nisan referandumuna yönelik olarak ilçe merkezinde çalışma yürüten Cüneyt Yemenici, çalışma güzergahında yer alan CHP ilçe binasına da bir ziyaret gerçekleştirdi.

EVET kampanyası yürüten Ak Parti grubunun başında bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, CHP ilçe binasında Başkan Turan Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre referandum üzerine sohbet etti.

İmrendiren Pozlar

Benzer bir çalışmayı da HAYIR cephesi adına yürüten eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda karşılaşan Başkan Yemenici, selefi başkana da çalışmalarında başarılar diledi.

Referandum sürecinde, siyasi partileri genel merkez düzeyinde temsil eden liderlerin kullandıkları dışlayıcı dilin ve aralarına kurdukları mesafenin aksine, Başkan Yemenici’nin CHP’lilere yaptığı bu ziyaret, siyaset adına görmeye hasret kaldığımız fotoğraflar olarak hafızalara kazındı.

Yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, altına ise şu ifadeleri not düştü:  

‘’Esnaf gezisi ve Odalarımızın ziyareti esnasında Cumhurbaşkanımızın hayır çadırına yaptığı ziyaret benzeri CHP teşkilatına selam verdik.

Türkiye’de hayır kampanyası yapılabilirken demokrasisi ile övünen AB evet kampanyasına asla izin vermedi.

Akçakoca’daki kampanyada nezih bir şekilde, kavgasız ve demokrasiye yakışır şekilde çalışma gerçekleştiren tüm siyaset unsurlarına teşekkür ederim. Kararımız EVET.’’


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.