DOLAR 32,3769 0.18%
EURO 35,0095 -0.19%
ALTIN 2.447,961,91
BIST 9.087,590,08%
BITCOIN 2255658-1,20%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

383 okunma

Hamdi Deniz ve arkadaşları kongre süreci ve sonuçlarını değerlendirdi

ABONE OL
18/01/2020 16:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 Ocak’ta yapılan ilçe kongresinde başkan adayı olan ve seçimleri kaybeden Hamdi Deniz, kendi listesinde yer alan arkadaşlarıyla bir toplantı düzenledi.

Toplantıda, seçim süreci çalışmalarını ve kongrede ortaya çıkan sonucu değerlendiren Deniz ve arkadaşları, toplantı sonunda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

CHP İlçe başkan adayı Hamdi Deniz, toplantının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”’Partimizin 12 Ocak 2020 olağan ilçe kongresinde, birlikte hareket ettiğim arkadaşlarımla bir araya gelerek kongre sürecini ve sonuçlarını değerlendirdik.

Kongremizde de ifade ettiğimiz gibi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin kurumsal kimliğine sahip çıkarak, özgür katılıma dayanan, toplum ve insana hizmet eden, düzenli bir örgüt yapılanmasında aktif rol üstleneceğiz. 

Örgüt üyelerimizle birlikte hareket edip bilgi – birikim ve siyasi donanımımızı zenginleştirerek tüm gücümüzü örgütümüz için kullanacağız. 

Sosyal demokrasinin evrensel değerleri olan özgürlük – eşitlik – adalet ve dayanışma temellerine oturttuğumuz siyasal anlayışımızı koruyarak, bireyin hak ve özgürlüklerine, kimlik kişiliğine ve farklı görüşlere saygı göstererek, çoğulcu siyaset anlayışımızı parti içinde sürdüreceğiz. 

Bu bağlamda ilçe başkanlığı seçimlerini kazanan mevcut yönetim kurulundan beklentimiz, katılımcı siyaset ve demokratik yönetim ekseninde tavır takınmaları ve tüm örgüt katmanlarına bu anlayışlarını hissettirip yaşatmalarıdır.

Ayrıca, kongre sürecini bir şölen havasında gerçekleştiren Ömer Başar ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına da, 2 yıllık çalışmalarında göstermiş oldukları üstün hizmetlerinden dolayı ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum . 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.