DOLAR 32,5231 -0.08%
EURO 34,8014 -0.21%
ALTIN 2.421,38-0,35
BIST 9.709,130,66%
BITCOIN 21590710,06%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

387 okunma

HASTA ZİYARET ETTİLER… DERTLERE ŞİFA OLDULAR

ABONE OL
18/11/2018 14:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanlığı, bugüne dek yapılmayan çok şeyi yaparak vatandaşın takdirini kazanıyor.

Genç Başkan Özkan Öztürk’ün kısa bir süre önce yönetimini oluşturduğu Akçakoca şubesi, yaptığı yardımlar ve hasta ziyaretleriyle göz dolduruyor.

Kimsesizlerin kimi, sahipsizlerin yareni olan Özkan Öztürk, ‘Akçakoca’da Kızılay da varmış’ dedirtircesine sosyal yardım kampanyalarına güç katıyor.

Yönetime geldiği andan itibaren oluşturduğu genç ve enerjik yönetim kurulu üyeleri ve kendileriyle birlikte hareket eden 50 civarında gönüllü ile kömürden gıda yardımına, burslardan nakit yardımlara, sporculara spor malzemesi tedarik etmekten öğrencilere okul ve kırtasiye malzemesi teminine kadar, Akçakoca Kızılayı birçok alanda ihtiyaçlı vatandaşlara uzanan bir yardım eli oluyor.

Genç ve dinamik yapısıyla kurumun Akçakoca’ya göndereceği yardım miktarını sürekli olarak çoğaltan, yaptığı girişimlerle daha fazla yardımın ilçeye gelmesini sağlayan Özkan Öztürk, Akçakoca’ya fazladan bir tak yardımı daha getirebilmek amacıyla adeta gecesini gündüzüne katıyor.

Son olarak hasta ziyaretlerini Osmaniye mahallesindeki yatağa bağlı hasta evlerine ayıran Öztürk ve arkadaşları, bu ziyaretlerde böbrek hastası ve alzheimer hastası olan iki hastaya ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Kurum olarak ne yapabileceklerini hasta yakınlarına soran ve talepleri not alan Öztürk, gerekli yardımları ve temel malzemeleri hane halkına gönderdi.

Önümüzdeki günlerde sağlık malzemeleri ile çeşitli sağlık cihaz ve aparatlarının yanı sıra, ihtiyaçlı hastalara tekerlekli sandalye yardımları yapacak olan Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, çalışmalarını bir ihtiyaç ve talep listesi  halinde tedarik edip hastalara ve yakınlarına ulaştırıyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.