DOLAR 32,3268 0.23%
EURO 35,0881 -0.15%
ALTIN 2.282,160,22
BIST 9.002,402,22%
BITCOIN 22826111,81%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

284 okunma

HASTANE ACİLİ KARIŞTI

ABONE OL
17/12/2017 18:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi bir anda karıştı. Hasta yakınları ve hastanenin güvenlik görevlileri arasında yaşanan kavgada acil girişinin camları kırıldı.

Olay, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin Acil Girişi’nde akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, K.M.Ç. hastalanan çocuğunu acile getirdi.

O sırada panik halindeki hasta yakınları ve aynı zamanda kardeş olan K.M.Ç. ve F.Ç. “hemen çocuğumuza bakın” diye feryat edince güvenlik görevlileri ile tartıştı.

Çıkan kavgada güvenlik görevlisinin iki kardeşi yumrukladığı iddia edildi. Ayrıca kavga sırasında hastanenin acil girişinin camları kırıldı. Yaşanan arbede sonrasında iki kardeş de dışarıya çıkarak sakinleşmeye çalıştı.

“Hastaya böyle muamele olmaz”

Polis memurlarına kendini anlatmaya çalışan baba K.M.Ç. iki ay önce kızının kollarında ölmek üzere olduğunu ifade ederek yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

“Eşim şahit. Ben şeker ve tansiyon hastasıyım. Ben o psikolojiyi yaşadım. Bir daha yaşadım ve kötü oldum. O adam kalkıyor ve bize yumruk atıyor. Siz gereğini yapmazsanız ben burada onu çok kötü yapacağım. Ben 33 yıldır İstanbul’dayım böyle bir şey görmedim. Hastaya böyle muamele olmaz.”

“Kabadayılığına vurdu bize içerde”

Olayın bir diğer tarafı olan F.Ç. ise, “Ağabeyimle değil biz onunla tartışıyorduk. Karımın, çocuğumun yanında bana vurdu güvenlik. Kabadayılığına vurdu bize içerde.”dedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Güvenlik görevlisi, K.M.Ç. ve F.Ç. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.