DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0029 -0.23%
ALTIN 2.324,840,25
BIST 9.067,61-0,14%
BITCOIN 2257475-1,12%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

262 okunma

Hastane Çatısında İntihar Girişimi!..

ABONE OL
13/08/2020 18:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/4xls9p9OGVQ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde istediği ilacın yazılmamasına sinirlenen İbrahim A. hastanenin çatısına çıktı. Ekipler olay yerine geldi.

İddiaya göre İbrahim A. isimli vatandaş, rahatsızlandığı gerekçesi ile 112 ekiplerine haber veriyor. 112 sağlık ekipleri adresinden aldıkları İbrahim A. nın araç içerisinde titremeye başladığını görünce Özel Echomar hastanesine getirdi.

Burada kendisine şikâyeti sorulan İbrahim A. cebinden çıkarttığı eski bir reçetede yazan VİOTRIN isimli narkotik ilacın yazılmasını istedi. Kendisine bu ilacın kırmızı reçete ile yazıldığını ve ilacı yazamayacaklarının söylenmesi üzerine İbrahim A. tedaviyi kabul etmediğini belirten kâğıdı imzaladıktan sonra acil servisten ayrıldı.

Hastane ana binasına giden ve burada da ilacın yazılmasını talep eden İbrahim A. aynı şekilde olumsuz cevap alınca çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. İbrahim A. yı çatıda görenler durumu polis, itfaiye ve 112 ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemlerini aldı. İtfaiye ekipleri hava yatağını kurarken polis ve hastane yetkilileri İbrahim A. yı ikna etmek için çatıya çıktı. Bir ara kendisini atmaya kalkışan İbrahim A. yı düşüncesinden vaz geçirmek isteyen polis ve hastane yetkilileri büyük çaba harcıyor.

UN, YAĞ, ŞEKER VE 250 LİRA İSTEDİ… BENİ BURADAN DA BIRAKIN EVİME GİDEYİM…

Çatıda intihar girişiminde bulunan İbrahim A. kendisini ikna etmeye çalışan Polis ve hastane yetkililerine taleplerini iletmeye başladı. Yetkililerden ilk olarak nakit 250 lira isteyen İbrahim A. daha sonra ise isteklerini tek tek sırlamaya başladı.

Polis ve hastane yetkililerinden Un, yağ ve şeker isteyen İbrahim A. bir de kendisinin çatıdan indikten sonra direk evine gitmek istediğini söyledi. Hastane yönetimi ve polislerin isteklerini yerine getireceğini söylemesi üzerine İbrahim A. çatıdan inmeyi kabul etti.

Çatıdan indirilen İbrahim A. doktor raporunun ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüleceği ve İbrahim A. nın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.