DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2059789-2,56%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

331 okunma

HASTANEYE İL VE İLÇE TEŞKİLATININ ELİ DEĞDİ

ABONE OL
15/06/2019 18:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe teşkilatı, İl teşkilatı ile birlikte Akçakoca Devlet hastanesinin şikayetlere konu olan kısımlarına el attı. 

Devlet hastanesiyle ilgili olarak bir süredir vatandaşların şikayet ettikleri konuları ilgili birimlere aktaran ilçe yönetimi, çalışmaların gecikmesi nedeniyle soruna doğrudan müdahale ederek çalışma ekipleri kurdurdu.

Hastane binasındaki fiziksel eksiklerin kendisine iletilmesiyle süreci hızlandıran Ak parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, durumu Ak Parti Düzce İl yönetim kurulu üyesi olan ve sağlık alanında çalışmalar yürüten Ersin Gökçe ile değerlendirdi.

İl ve İlçe yöneticileri kafa kafaya vererek hastane başhekimliğiyle birlikte hastanenin sorunlarını çözmeye yönelik bir çalışma başlattılar.

Tamirat, tadilat, boya – badana vesaire gibi işlerin yanı sıra, bahçe temizlikleri gibi çalışmaları da başlatan parti yöneticileri ve Başhekimlik, dış çevre bakımlarından sonra, şikayetlere konu olan binanın bakımsız iç kısımlarına yönelik çalışmaları da başlatacaklar.

Vatandaşların sorunlarına kayıtsız kalmayan Ak Parti il ve ilçe teşkilatı, Devlet hastanesinin başhekimliğiyle birlikte bir eylem planı hazırladılar. Çalışmalar bundan sonra başhekimlikle birlikte bir program dahilinde yerine getirilecek ve vatandaşların şikayet ettikleri birçok sorun ortadan kalkacak.  

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.