DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20829160,81%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

312 okunma

Havai fişeğin kötü bir şey olduğuna inanmıyorsanız bile ölenlere saygınız olsun

ABONE OL
03/07/2020 16:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Hendek’te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada, şu ana kadar 4 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca yaralının bulunduğu haberi ajanslara düştü.

Havai fişek sevdalılarının istekleri nedeniyle bu fabrikalarda üretim her geçen gün artarken, havai fişek üreten fabrika sayısı da durmadan artıyor.

Bu akşam Akçakoca Belediyesi’nin gezi teknesi olan katamaran görücüye çıkıyor.

Büyük bir ihtimalle gemi alayı vala ile Akçakoca limanına yanaşacak ve havai fişek gösterileri yapılacak.

Öteden beri her etkinlikte havai fişek kullanımından vazgeçmeyen Okan Yanmaz, hayvan ve doğa dostu insanların tüm uyarılarına rağmen havai fişek patlatmaktan geri durmadı.

Havai fişek patlatma uygulamasından tüm dünya neredeyse vazgeçmişken, bu etkinlikte ısrar etmenin bir sonucu da bugün Hendek’teki fabrika patlamasında yaşandı.

Neresinden bakılırsa bakılsın zararlı olan havai fişek üretiminin devam etmesi ise onu talep eden kesimlerle ilgili bir durum.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, tüm doğa ve çevre dostu insanların uyarılarına rağmen bu tutumunu değiştirmeyecek gibi görünüyor.

Başkan Yanmaz’a son söz olarak şunu söyleyebiliriz: havai fişek gösterisinin zararlı bir şey olduğuna inanmıyorsanız bile, bari bu akşam ölen fabrika emekçilerimize saygı adına havai fişek patlatmayın!

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.