DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0140 -0.09%
ALTIN 2.436,360,02
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21028600,60%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

432 okunma

HAYIRSEVER İŞADAMININ YAPTIRDIĞI CAMÎ’DE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

ABONE OL
05/02/2018 11:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Osmaniye mahallesinde Pandul İnşaat firması tarafından yaptırılan camînin inşaat çalışması hız kazandı. 

PAndul inşaat firmasının176 konutluk projesinin arasında yer alan camî projesinin tamamı, hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul tarafından yerine getiriliyor. 

Bölgedeki konut inşaatlarını yüzde 80 dolaylarında tamamlayıp hak sahiplerine teslim eden Pandul inşaat firması, kalan konutları tamamlamadan önce söz verdiği camînin yapımını da tamamlayarak devlet yetkililerine teslim etmek için çalışmalara hız verdi.

Hızlı tempolu bir çalışmayla yeni camînin üç katının kaba inşaatını tamamlayan firma personeli, Abdülkadir Pandul’un direktifleri doğrultusunda mesai saatlerini uzatarak, camî inşaatını bir an önce bitirmeye çalışıyorlar. 

Sözkonusu ibadethanenin Akçakoca’nın en kalabalık mahallesi olan Osmaniye mahallesinde yapılmasının büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini ifade eden bölge sakinleri, bu projeden duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirerek, hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul’a dua ettiklerini ifade ediyorlar.

Cami projesi tamamlandığında 3 katlı olacak. Zemin katına şadırvan yapılacak olan camînin bir katı kadınların, diğer katı da erkeklerin ibadet edeceği alan olarak ayrılacak. 

Hayırseverliğiyle dikkatleri üzerine çeken ve yaptığı sosyal destek ve hayır işleriyle Akçakoca ve bölge kamuoyunun iyi dilek ve dualarına mazhar olan işadamı Abdülkadir Pandul’un camî projesi devam ederken, Pandul’un Değirmenağzı bölgesinde yeri belli olan bir arsaya sağlık ocağı yaptırarak devlete bağışlayacağı öğrenildi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.