DOLAR 32,5740 0.1%
EURO 35,0387 0.56%
ALTIN 2.428,340,23
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091831-3,83%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

315 okunma

HEM ÜYE OLDULAR HEM ÇALIŞMA BİRİMLERİNDE YER ALDILAR

ABONE OL
07/02/2019 14:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçimlere 2 aydan az bir zaman kala heyecan yükselirken, bu yarışlarda Cüneyt Yemenici ile birlikte yer almayı tercih eden gençler, Ak Parti Akçakoca teşkilatına gelerek, hem kayıt yaptırdı hem de mahalle çalışma komisyonlarında yer aldı.

 

Akçakoca belediye seçimlerinin bir kez daha favori adayı olan Cüneyt Yemenici ve partisine katılımlar sürüyor.

Üye sayısı açısından diğer tüm siyasi partilerin toplamından daha fazla üyeye sahip olan Ak Parti’de, Akçakoca teşkilatına kayıtlı üye ise 8 binin biraz üzerinde.
Ak Parti Akçakoca İlçe yönetimi, seçim dönemlerinde mahalle ve sokak çalışmalarını daha etkili yürütebildiği çalışma birimlerine yeni ve gönüllü gençlerin katılımıyla taze kan pompalıyor.
Bu çalışmalarda aktif olarak yer almak isteyen gençler Akçakoca Ak Parti teşkilatına giderek üye kayıtlarını yaptırıyor.
Son olarak Ak Parti ilçe binasına gelen gençlerin yakalarına İlçe Başkanı Dergâh Akça,  Belediye Başkanı, Ak Parti’nin 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkan adayı olan Cüneyt Yemenici ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan tarafından rozetleri takıldı.
Üyelikleri yapılan ve rozetleri takdim edilen gençler ise Ak Parti ailesinin bir parçası olmaktan ve Yemenici’nin yeniden başkan olması için yürütülen çalışmalar içinde olmaktan duydukları memnuniyeti diler getirerek, bu mutlu anlarını hatıra fotoğrafları ile ölümsüzleştirdiler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.