DOLAR 32,5286 0.07%
EURO 34,9657 -0.18%
ALTIN 2.439,200,14
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20962230,33%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

466 okunma

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI AKÇAKOCA’DA

ABONE OL
15/11/2017 20:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Beraberinde Ak Parti Hendek İlçe Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı İle Birlikte Akçakoca’ya Geldi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı yardımcısı Hasan Ali Çelik’in abisinin Bezirgan köyündeki cenazesine katıldıktan sonra Bakan Özlü ile birlikte Akçakoca’ya gelen Hendek Belediye Başkanı Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı  Osman Aydın’ın Milli Eğitim Şube Müdürlüğü döneminde mesai arkadaşı olan Engin Özensel ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile birlikte Hamsi de yemek yediler.

Bakanlık Müfettişi Cemal Şişman ve Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun da katıldığı yemek sonrasında Bakan Özlü’yü yolcu eden Başkan Püsküllü ve arkadaşlarına, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve Bakanlık çalışanı Burçin Sarıcan da katıldı.

Akçakoca ziyareti ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Başkan Püsküllü, “Bakan Yardımcımızın abisinin cenazesi nedeniyle geldiğimiz Bezirgan köyünden,  belediyemizi denetleyen,  şu anda da Akçakoca belediyesini denetleyen müfettişimiz ile Başkan Yardımcımızın eski dostu Ergin Özensel’i görmek amaçlı  bir Akçakoca  ziyareti yaptık. Gördüğünüz gibi masamızda MHP ilçe başkanı, eski MHP İGM üyesi, Ak parti ilçe başkanları var. Birlikte aynı masada oturabilmek çok güzel bir şey. Demokrasinin en güzel  fotoğraflarından bir tanesi. Memleketimizin şiddetle birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Akçakoca’ya defaten geliyoruz ve her gelişimizde yeni ve güzel mekanların açıldığını  ve şehirde büyük gelişmelerin olduğunu görüyoruz. Akçakoca kendimize örnek aldığımız güzide bir ilçemiz. Son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Karşılıklı olarak  bilgi alışverişinde  bulunduk, hasbıhal ettik” dedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.