DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2042937-2,79%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

234 okunma

HER DAİM AFETZEDELERİN YANI BAŞINDALAR

ABONE OL
19/07/2019 17:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’yı derinden yaralayan sel felaketinin ilk anından itibaren afetzede vatandaşlar için kolları sıvayan Türk Kızılayı Akçakoca şubesi, gıda, giysi ve çeşitli ihtiyaç yardımını afetzedelere yetiştiriyor. 

İlk andan itibaren araçların dahi giremediği köylere, farklı köy içi bağlantı yollarını kullanarak ulaşan Kızılaycılar, ihtiyaçlı vatandaşlara yardım elini uzatıyor. 

2 gün boyunca geceli gündüzlü çalışan Kızılay Akçakoca şubesi yönetimi ve gönüllü üyelerin bu temposu gıpta ile izlenirken, Türk Kızılayı Akçakoca şubesinin hamarat üyeleri ulaşılmayacak her noktaya yardım malzemesi yetiştiriyor. 

Kızılay Akçakoca şubesinin başkanı Özkan Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, tüm köylere ulaştıklarını ve ihtiyaç duyulan tüm yardım malzemelerini dağıttıklarını, afetzedelerin yaralarını sarmak için bundan sonra da dağıtıma devam edeceklerini söyledi.

Bugün ağırlıklı olarak içme suyu dağıtımı yaptıklarını söyleyen Başkan Öztürk, köylerde ihtiyaç duyulan yerlere ve köy çalışmalarında suya ihtiyaç duyulan her çalışma noktasına ulaştıklarını ve kamyonlar getirtikleri su şişelerini dağıttıklarını sözlerine ekledi. 

Başkan Öztürk, halk olarak el ele vermenin kutsal kabul edildiği şu günlerde, Kızılay Akçakoca şubesi olarak, gerekirse hiç uyumadan, vardiyalar halinde çalışmaları son ana kadar yürütüp, afetzedelerin ihtiyaçlarını son taleplerine kadar karşılayacaklarını söyledi.    


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.