DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9515 0.25%
ALTIN 2.422,730,00
BIST 9.710,83-0,12%
BITCOIN 2062849-4,14%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

338 okunma

HIRSIZLAR ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ

ABONE OL
21/01/2019 15:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hırsızlar yine mesaideydi. Bu kez hedefleri ise,Çamköy Mahallesi’nde bulunan aydınlatma direğindeki kablolar oldu.Mahallede birçok hırsızlık olayının yaşandığını iddia eden mahalle sakinleri, yetkililerden önlem alınmasını istiyor.


Düzce’de sıklaşan hırsızlık olayları vatandaşları tedirginlik etmeye devam ediyor. Olay, dün gece saatlerinde Çamköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Çamköy Mahallesi’nde bulunan aydınlatma direklerine dadanan 2 hırsız kabloları çalmasının ardından mahalleden uzaklaştı.

Yaşanan olayın ardından mahalle sakinleri ise Öncü Haber Merkezine ulaşarak her hafta hırsızlık olduğu için korktuklarını ve bunların yaşanmaması için yetkililerden önlem alınması talebinde bulundu.

“Kabloları söküyorlar ve bizim aydınlatmalarımız yanmıyor”

Aydınlatma direklerindeki kabloları söktükleri için yolun karanlık olduğunu ve karanlıkta hırsızlık olaylarının daha çok yaşandığını dile getiren mahalle sakinlerinden Şeref Acar,“Dün gece saat 10.30’da komşum haber verdi, direkler sökülürken. Geldik baktık 2 kişiler. Bizleri görünce kaçıp gittiler. Suratlarını göremedik. Gece olduğu için göremedik. Kabloları söküyorlar ve bizim aydınlatmalarımız yanmıyor. Biz SEDAŞ’a bunu bildiriyoruz. Kabloları söktükleri için ışıklar yanmıyor. Evler soyuldu. Bizim şantiyemiz soyuldu. Dünya kadar malzeme vardı. Yakalanmadılar. Önlem alınsın. Polisi aradım köy muhtarını aradım. Sabaha kadar uyuyamadık” diye konuştu.

“Haftada bir kere burayı soyuyorlar”

Hırsızlık olaylarının devamlı yaşandığı için tedirginlik yaşadığını ve önlem alınması gerektiğini belirten Nehir Acar ise şunları dile getirdi:

“Akşam babama geldik. Burada 2 kişi gördük. Bizleri görünce 2 kişi kaçtılar. Evim soyuldu, buranın kablolarını çalıyorlar. Haftada bir kere burayı soyuyorlar. Karanlık olduğu zamanda bu kabloları söküyorlar. Polisi arıyoruz geleceğiz diyor gelmiyor. SEDAŞ’ı arıyoruz, tamam diyorlar bakacağız diyorlar onlarda bakmıyor. Biz çok korkuyoruz.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.