DOLAR 32,6010 0.38%
EURO 34,8227 0.25%
ALTIN 2.496,520,50
BIST 9.468,18-0,59%
BITCOIN 21076745,08%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

405 okunma

İbrahim Bilgin’in ilk kitabı ‘Oyun Büyük’ baskıya giriyor

ABONE OL
15/12/2020 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da siyaset ve cemiyet hayatının tepe isimlerinden biri olan İbrahim Bilgin, siyasi yöneticilik, akademisyenlik,  STK temsilciliği ve gazeteci kimliğinin yanına kitap yazarlığını da ekledi. Bilgin’in muharrirlik serüveninde ilk göz ağrısı olan ve politik hikayelerden oluşan ‘Oyun Büyük’ kitabı, binlerce adet basılmak üzere matbaaya gönderildi.

Mali müşavir İbrahim Bilgin’in siyasi tecrübeleri ışığında yazdığı hikaye kitabı Oyun Büyük, 4 farklı mekan ve zamanda geçen hikayelerden oluşuyor. Hikaye örgüsüyle yazılmış olan kitap, bu günün ilişkileri üzerine bir kurguya sahip olmakla birlikte her bir hikayede okurlara gizli bir gelecek tasavvuru ve mesajı verilmeye çalışılmış.

Edebi kodlamalar açısından son derece özgün ve akıcı bir dil ve kurguyla işlenmiş olan hikaye kitabının takdim yazısını ise tanıdık bir siyasetçi yazmış; Faruk Özlü.

Geçmiş dönemde Sanayi Bakanlığı yapmış olan ve halihazırda Düzce belediye başkanlığı görevini yürüten Faruk Özlü, aynı siyasi çatı altında birlikte mücadele ettiği dava arkadaşının kitabının takdimini bizzat kendisi kaleme almış.

Baskısının tamamlanması merakla beklenen Oyun Büyük isimli hikaye kitabının matbaa aşamasına geldiğini müjdeleyen İbrahim Bilgin, duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

”ISBN 978-625-44350-2-7 Numarası ile yayın hayatına girecek olan ilk kitabım baskıya gitti.”

Akçakoca Gazetesi ailesi olarak, Akçakoca’nın nadir aydınlarından olan İbrahim Bilgin’e çıktığı yazarlık yolunda başarılar dilerken, ilk göz ağrısı olan Oyun Büyük hikaye kitabı için de hayırlı olsun temennilerimizi iletiriz.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.