DOLAR 32,4448 -0.15%
EURO 34,8070 -0.5%
ALTIN 2.446,620,44
BIST 9.931,572,21%
BITCOIN 20688860,60%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

234 okunma

İGM başkan ve üyeleri, afet çalışmalarının başından ayrılmıyor!

ABONE OL
22/07/2019 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca şehir merkezini ve köylerini etkisi altına alan sel ve heyelanın yarattığı tahribata karşı Devlet ve millet tüm imkanlarını kullanarak mücadele ederken, asıl görev alanları köylere hizmet götürmek olan İl Genel Meclisi (İGM) başkan ve yöneticileri de, afete karşı yürütülen çalışmaları ilk anından itibaren takip ve koordine ettiler.

İGM’nin Akçakoca üyesi olan Ak Partili Mustafa Ezer, bu çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Devletimiz, insanlarımızın yarasını saracaktır” ifadesini kullandı.

Mustafa Ezer’in açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

”Devletimizin tüm ekipleri (Düzce İl Özel İdaresi, Akçakoca kaymakamlığı, Akçakoca Orman İşletme Müd., Kızılay, DSİ, AFAD, UMKE, Sedaş, Düzce, İstanbul ve Ankara belediyesi ekipleri) Uğurlu köyü ile Esmahanım köyümüze yeniden yol yapmakta.

Onlarca makina çalışmalara aralıksız devam etmekte, yine Uğurlu köyümüzde Türkiye’mizin her yerinden gelen onlarca arama kurtarma ekipleri, dalgıçlar, kaybolan vatandaşlarımızı büyük bir özveri ile aramaya devam etmektedir.

Aynı zamanda, köylerimizin ekmek, su ve sağlık hizmetleri ihtiyaçları ivedilikle karşılanmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti, büyük ve güçlü bir devlettir. Milletimiz de yardım severliğini bir kez daha bu zor dönemde göstermiştir.

Allah (cc) devletimize ve milletimize zevâl vermesin. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Devletimiz insanlarımızın yarasını saracaktır.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.