DOLAR 32,4780 0.03%
EURO 34,8813 0.17%
ALTIN 2.478,480,67
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 2000317-3,64%
Düzce
26°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

346 okunma

İGM Üyesi Sinan Cumur, içme suyu sorununu çözene dek arazide…

ABONE OL
28/07/2019 20:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Sinan Cumur, Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde uzun yıllar birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla şu günlerde afet bölgesinde çalışıyor. 

İl Özel İdaresi’nde edindiği tecrübeleri ve ilçenin tüm köylerinin arazi ve alt yapısına hakim olmasının da etkisiyle Sinan Cumur, en acil ihtiyaç olan içme suyu hattındaki arızaların giderilmesi çalışmalarında yer aldı.

Ak Parti İGM üyesi Cumur, sel afetinden dolayı su ishale hatlarının büyük bir kısmı yok olan Esmehanım, Melenağzı, Hasançavuş ve Paşalar köylerini suya bir an önce kavuşturabilmek için çoğu İl Özel İdaresi’nden arkadaşı olan personelle birlikte koordineli bir şekilde çalışma yürüttü.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve yardım çalışmalarında yer alan Devletin tüm yetkilileriyle temas halinde olan Cumur, köylerde yürütülen çalışmalarla ilgili sürekli bilgi veriyor. 

Afetin etkisi altına aldığı köylerimizde içme suyu hatlarının yenilenmesi çalışmasının sürekli denetleyicisi olan Sinan Cumur, konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlarken şu ifadeleri kullandı:

”Akçakoca’da sel afetine maruz kalan köylerimizde özellikle içme suyu ile ilgili sorunların çözümü için yapılan çalışmaları, İl Özel İdaresi’nden eski mesai arkadaşlarımla birlikte arazi çalışmalarına devam ediyoruz.”

”Felaketin tüm etkilerini yaşamımızdan silininceye dek çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah en kısa sürede devletin bütün kurumları ile birlikte çalışma yürüterek, afetzede vatandaşımızın tüm sorunlarını çözeceğiz.”

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.