DOLAR 32,6047 0.39%
EURO 34,8530 0.33%
ALTIN 2.497,370,54
BIST 9.465,64-0,62%
BITCOIN 21097075,68%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

297 okunma

İki Başkandan Sağduyulu Yaklaşım… Fitnecilerin Oyununu Bozdular

ABONE OL
22/10/2020 09:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu arasında soğuk rüzgârların esmesine yol açan dükkan yapım işi nihayet tatlıya bağlandı. Sarıoğlu’nun kira almadan işletmesine izin verdiği dükkanın yapımı kaldığı yerden devam ediyor.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz haftalarda liman içindeki binasının önüne bir dükkan yapımı için beton döktüren Esvet Sarıoğlu’nun, beton döktürdüğü alana belediye zabıtası tarafından şerit çekilmiş, çalışma alanı mühürlenmişti. Aynı konumda bulunan komşu esnafların yararlandığı bir haktan yararlanarak beton döktüren Sarıoğlu’nun inşaatının mühürlenmesi ise dikkatleri belediye başkanı Okan Yanmaz’ın üzerine çekmişti. 

Başkan Yanmaz ise duruma müdahale ederek mührün söktürülmesi yönünde ekiplere gerekli talimatı vermişti. Cumhur İttifakı’nın iki değerli temsilcisini karşı karşıya getirmeye çalışan bu çirkin hamlenin arkasında ise yerel bir medya organının bulunduğu ortaya çıkmıştı. Her iki başkanın aralarındaki dostluğu gösterircesine ziyaretler tertiplemesi ve ortamı yumuşatan sözler sarf etmeleri ise bozguncuların yüzüne indirilen tokat gibi olmuştu. . 

Bir hatayı ortadan kaldırtarak dost elini uzatan Başkan Yanmaz’ı daha sonra Ak Parti il başkanı Mustafa Keskin de özel olarak ziyaret etmiş, ziyaret esnasında iyi dilek temennileri ve dayanışma ifadeleri sıkça kullanılmıştı. 

Başkan Yanmaz’ın müdahalesi sonrasında liman içindeki söz konusu inşaat alanında dükkan kurma çalışmaları yeniden başlatıldı. Bahsi geçen yerin ise hikayesi bir o kadar ilginç. O dükkanın yaptırılma nedeninin kiralama amacı taşımadığı, Esvet Sarıoğlu’nun kira istemeksizin o yeri Akçakoca’nın sevilen isimlerinden biri olan Muhammed Tekeoğlu’na verdiği, Tekeoğlu’nun ise o dükkanda aile fertleriyle birlikte kafeterya işletmeciliği yapacağı öğrenildi. 

Sonuçları itibariyle iyilik ve dayanışma amacıyla yapılan hayırlı bir işi bozmaya çalışan bir güruh, yaptığı müdahalelerle sadece bu hayır olayını ortadan kaldırmayı hedeflememiş, aynı zamanda hem bir siyasi ittifakın ortakları olan hem de uzun yıllara dayalı güçlü dostluk bağları olan Okan Yanmaz ve Esvet Sarıoğlu’nun arasına fitne sokmaya çalışmıştı.

Dükkan üzerinden yapılan kirli hesapları bozan Okan Yanmaz ise, kendisini aldatmaya çalışarak hata yapmaya yönelten ve Ak Parti ile kötü yapmaya çalışan çevreye karşı kurnazca davranarak bu çirkin oyunu bozan isim olmuştu.

 

 

 

 

 

.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.