DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,990,21
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22919052,23%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

207 okunma

İlçe Başkanları 3’üncü toplantılarını yaptı

ABONE OL
02/10/2019 08:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da faaliyet gösteren Siyasi Partilerin İlçe Başkanları Akçakoca sorunlarının ele alındığı toplantılarının 3’üncüsünü bugün gerçekleştirdiler.

Başkanlar, 3’üncü toplantıda tarihi bir karara imza attılar.

Tüm ilçe başkanları kısa süre önce yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılmasında gerekenin yapılmadığı konusunda görüş birliğinde olduklarını belirterek bu konu ve Akçakoca’nın diğer sorunlarını da görüşmek için topluca Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı ziyaret etme kararı aldılar.

İlçe siyasi parti başkanlarının sel felaketi sonrası başlattığı ve geleneksel hale getirmeyi amaçladıkları Akçakoca sorunlarının ele alındığı istişare toplantısının 3’üncüsü bugün Akçakoca Kahvecisi’nde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel Yaptı. Özensel yaptıkları toplantıların sağladığı yararların tahminlerin üstünde olduğunu belirterek Akçakoca sorunları konusunda yapılan güç birliğinin önemli meyveler verdiğini söyledi.

İGM üyelerinin de davetli olduğu toplantıya Düzce’deki toplantıları nedeniyle Ak Parti İGM üyelerinin katılmadığı görülürken, İGM’nin MHP’li üyesi Ergin Özensel ilçe başkanlarını yalnız bırakmayan isimdi.

Toplantıda, gündem maddeleri olarak KOSGEB kredileri, Amerikan Beyaz Kelebeği zararlısıyla mücadele,  Derelerin ıslahları, Beton Santrali, Yeni Hastane konuları masaya yatırıldı.

Farklı önerilerin sunulduğu istişare toplantısında ilçe başkanları görüşlerini belirttiler.

İGM Üyesi Özensel’in yeni hastane binası yapım işi, eğitim konusu ve yolların durumları konularındaki açıklamalarını da değerlendiren ilçe başkanları, gündemdeki konuları ve özellikle bürokratik engele takılan KOSGEB kredisindeki sorunları çözmek için Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile görüşülmesi kararını aldılar.

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.