DOLAR 32,5392 0.16%
EURO 34,9576 -0.05%
ALTIN 2.455,230,79
BIST 9.887,571,76%
BITCOIN 20895800,75%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

311 okunma

İlçe Başkanları Toplantısı Neden Yapılmıyor?… Başkan Açıkladı

ABONE OL
01/02/2020 10:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum ve yönetiminde yer alan arkadaşları, yeni seçilen CHP Akçakoca ilçe yönetimine bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında yeni seçilen CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ve arkadaşlarına başarı dileklerini ileten Lokum, gazetecilerin bir sorusuna verdiği cevapta, ilçe başkanlarının ayda bir yaptığı toplantıların uzun zamandır neden yapılmadığını da açıkladı.

Başkan Lokum, o toplantıların öncelikle Düzce milletvekilleri ile yapılmasının kararlaştırılmasına rağmen, bu ortamı sağlayacak olan MHP ve Ak Partililerin bir açıklama yapmadığını ifade ederken, birlikte kararlaştırılan Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile toplantı gerçekleşmediği gibi İl Genel Meclisi üyeleri ile, muhtarlarla ve çeşitli kurumlarla yapılacak toplantılarla ilgili de bir gelişme olmadığını söyledi. 

Lokum, ”ne hikmetse yapılamadı. Bu toplantıların niye düzenlenmediğiyle ilgili bir fikrimiz yok. Grubumuz duruyor. Tuğrul beyi de gruba aldık, Yaşar Fil beyi de gruba aldık. Toplantıları ayda bir yapıyorduk ama neden olmadığını ben de bilmiyorum. Herhalde görüşmelerle ilgili bir gelişme yaşamadılar. Özellikle belediye başkanı ile bir toplantı yapılması konusunu çok önemli gördüm. İsteklerimizi ve yanlışları söyleyebileceğimiz tek mecra orası olduğu için bunu çok önemsemiştim. Fakat neden bu toplantıların yapılmadığını bilmiyorum” şeklinde konuştu.  

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.