DOLAR 32,5090 -0.11%
EURO 34,9468 0.27%
ALTIN 2.447,891,03
BIST 9.712,39-0,10%
BITCOIN 2057546-2,89%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

433 okunma

İlçe başkanlarından Huzurevi müdürüne çözüm ziyareti

ABONE OL
24/01/2020 13:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, Akçakoca huzurevi binasıyla ilgili son gelişmeleri değerlendirmek üzere, huzurevi müdürü Mustafa Çakır’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Müdür Çakır ve Ak Partili heyet, gelinen noktada yapılması gereken işlerin neler olduğuna yönelik istişarede bulundu.

Ak Parti heyetinin ziyaretinden yarım saat sonra ise, kurum müdürü Çakır’ı ziyaret eden bir başka siyasetçi, CHP’nin yeni ilçe başkanı Tuğrul Abanoz oldu.

Her iki başkan ve müdür Çakır, huzurevi binasının yıkılıp yeniden yapılması aşamasında, binada kalan yaşlı konukların geçici olarak konaklayacakları yerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bilgi kirliliği yaşatılıyor

Sohbette, üzerinde en çok durulan konuların başında, süreçle ilgili her kafadan ayrı bir ses çıkması ve yaşanan bilgi kirliliği yer aldı.

Süreçle ilgili yetkisiz ve eksik bilgiler edinen bazı çevrelerin yaptıkları şeylerin huzurevi yaşlılarının morallerini bozmaktan başka bir şeye hizmet etmediğinin altı çizilirken, konuyla ilgili olmayan veya kulaktan dolma bilgilerle paylaşım yapan çevrelerin daha sorumlu davranmaları gerektiğine vurgu yapıldı.

Alternatif yer arayışları sürüyor

Yapılan konuşmalarda, huzurevi sakinlerinin geçici konaklamaları için öngörülen eski MTA tesisleri ile ilgili ortaya çıkan olumsuzluk üzerine, alternatif birkaç yer ile ilgili görüşmelerin olduğu belirtilirken, üzerinde spekülasyon yapılmaması adına bu yerlerin isimleri zikredilmedi.

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ise, MTA tesisleri ile ilgili olarak CHP Akçakoca ilçe yönetimi olarak, eğer uygun görürlerse diğer siyasi parti ilçe başkanları ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir kez de kendilerinin görüşme yapacağını, bunun için randevu talep ettiklerini, bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta için kendilerine randevu verilmesini beklediğini söyledi.

Huzurevi Müdürü Mustafa Çakır ve iki ilçe başkanı arasındaki değerlendirme, bir saatten fazla sürerken, Ak Parti ve CHP ilçe başkanları, huzurevi konusu başta olmak üzere, Akçakoca’yla ilgili her konuda işbirliği halinde çalışacaklarını bir kez daha yinelediler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.