DOLAR 32,4838 -0.19%
EURO 34,9678 0.36%
ALTIN 2.436,060,54
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21001090,28%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

324 okunma

İLÇE BAŞKANLARI, BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI

ABONE OL
03/12/2019 15:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da teşkilatları bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, birlikte ziyaret ederek bazı konularda destek istedikleri Düzce Valisi Zülkif Dağlı’dan alınan sözleri, basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna aktardılar.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel, ”Akçakoca’nın sorunlarını Vali beye iletme kararı almıştık. İlçe başkanları olarak tam bir uyum halinde çalışıyoruz. Vali beyle yaptığımız görüşmeyi sizlere iktidar partisinin ilçe başkanı olan Esvet bey aktaracak. Çünkü söyleyeceği sözler aynı zamanda bağlayıcı olacaktır” dedi.

Saat 10.00’da basın mensuplarıyla toplantı yapan ilçe başkanları adına konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, yapılan görüşmede, ilçenin temel sorunlarını Vali Dağlı’ya anlattıklarını ve çözümü için destek istediklerini söyledi.

Vali Dağlı’nın sorunlarla yakından ilgilenme sözü verdiğini aktaran Sarıoğlu, Vali beyin birçok konuda destek veren açıklamalar yaptığını ifade ederek, görüşmelerin olumlu geçtiğini sözlerine ekledi.

Derelerin ıslahı…

DSİ İl müdürüyle daha önceden görüştüğünü belirten Sarıoğlu, sel afetinden ders çıkartmak adına, dere yataklarında ıslah çalışması konusunda Vali beyin de ilgileneceğini söyledi. 

Beton santrali…

Sarıoğlu, Beton santralinin olduğu bölgede yolun genişletilmesi ile ilgili olarak çalışmaların olduğunu, Belediyenin ve Karayollarının çalışma başlatacağını, Vali beyin de bu çalışmalara katkı vereceğini aktardığını söyledi.

Orhangazi okulu…

Orhangazi ilkokulunun atıl durumdan kurtarılması için önerile götürdüğünü kaydeden Sarıoğlu, son günlerde protokolün yapıldığını ve Orhangazi ikokulunun Halk Eğitim Müdürlüğü’ne devredildiğini söyledi. 

Sigara içilen mekanlara ceza kesilmesi…

Bu çalışmalarla ilgili Vali bey başta olmak üzere, yerel idarecilere haber verilmeden işlem yapıldığını belirten Sarıoğlu, Akçakoca esnafının bu cezaları yememesi için kanunlara uyması gerektiğini, bu konularda kendilerinin de yapabileceği bir şeyin olmadığını söyledi.

Huzurevi konusu…

Sarıoğlu, Huzurevi konusuyla ilgili olarak Vali Dağlı’nın huzurevi binasının yıkıldığı yere yeniden yapılacağı sözünü verdiğini söyledi.

İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum da ilçe başkanları olarak Vali beyle yaptıkları görüşmeden çıkan sonucu özetledi.

Toplantı, birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.