DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20726845,61%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

302 okunma

İlçe başkanlarının toplantı yapmalarını kimler engelliyor?

ABONE OL
20/01/2020 11:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın farklı siyasi partilerinin ilçe başkanları düzeyinde yaptıkları toplantılar, ilçe kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilmiş, toplantıların ardından başkanların Valilik ile yaptığı görüşmeler neticesinde olumlu gelişmeler yaşanmıştı. 

Son toplantının üzerinden neredeyse 2 ay geçmesine rağmen, başkanların bir araya gelip ilçe gündemiyle ilgili toplantı yapmamaları tepkiyle karşılanıyor.

Farklı siyasi temsiliyetlere sahip olmalarına rağmen, ilçe başkanlarının ‘Akçakoca’ ortak paydasıyla yaptıkları toplantılar, Türkiye’nin farklı bölgelerinde eşine pek rastlanmayan örnek bir model olarak öne çıkmaktaydı.

Akçakoca’nın yaşadığı sorunlar ve bunlara dair ortak çözüm arayışlarının aranmasına vesile olan bu toplantılardan olumlu sonuçlar da çıkmıştı.

Özellikle 18 Temmuz’da yaşanan sel afetinden etkilenen Akçakoca’nın yaralarının sarılması ve Akçakoca’dan taşınması konuşulan huzurevi binası konularında ortak tavrın geliştirildiği bu toplantılar sonrasında, ilçe başkanlarının Düzce Valisi ile yaptıkları görüşmelerle, söz konusu sorunların çözümü konusunda olumlu adımlar gelmişti.

Şimdi ilçe halkı bu toplantıların neden yapılmadığını soruyor. 

İlçe başkanlarının ayda bir yapmayı düşündükleri toplantılarını kim ya da kimler engelliyor?

Akçakoca’nın gündemi mi bitti yoksa ilçe başkanlarının enerjileri mi?

Bu sorular daha da çoğaltılabilir ama, ilçe başkanlarının toplantılarından gayet memnun kalan ilçe halkı, bu toplantıların devam etmesini Akçakoca’nın geleceği için çok önemli görüyor. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.