DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20839802,26%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

598 okunma

İLÇE BAŞKANLIĞINDA İBRAHİM ERDOĞAN’A DESTEK!

ABONE OL
09/05/2019 14:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesinin ardından, yeni ilçe başkanının belirlenme sürecinde işadamı İbrahim Erdoğan’ın ismi öne çıkıyor.

 

Başkanlık yapmak istediğini açıklayan tek Parti’li…

İbrahim Erdoğan, Akça’nın istifa etmesinden sonra ilçe başkanlığını istediğini açıkça ilan eden tek isim.

Ak Parti kulislerinde ismi zikredilen isimlerden İbrahim Erdoğan dışında herhangi birinin ilçe başkanlığını yapmak istediğine yönelik bir deklarasyonu yok.

Erdoğan dışında bazı isimlerin ise ‘Başkanlık istemiyorum ama görevi verirlerse hayır demem’ tutumu izledikleri biliniyor.

İl Başkanı Keskin kendisiyle özel görüştü

Ak Parti Akçakoca İlçe başkanlığına yakın isim olarak gösterilen İbrahim Erdoğan, adaylığını açıkladıktan sonra, İl Başkanı Mustafa Keskin’in davetiyle bir görüşme gerçekleştirerek kendisine görüşlerini aktardı.

Dergah Akça’nın istifa açıklamasını yaptığı anda yanında olan Keskin, istifa açıklamasının ardından İbrahim Erdoğan ile parti bürosunda uzun bir görüşme gerçekleştirdi.

İkilinin yaptığı görüşme olumlu geçerken, görüşme sırasında seçimler ve parti teşkilatının yeniden yapılanması konularında istişare yapıldı.

Parti’nin tüm emektarlarıyla görüşme yapıyor

İlçe Başkanlığına aday olduğunu Parti’nin eski ilçe başkanı ve eski ilçe yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Erdoğan, aynı zamanda geçmişten beri Ak Parti’ye hizmet vermiş yöneticiler ile Parti çevresinde yer alan kanaat önderleriyle de görüşmeler yaparak, ilçe başkanı olma isteğini ve kafasında yer alan çeşitli projelerini kendileriyle paylaştı.

Ankara’da vekillerle görüştü 

İbrahim Erdoğan son olarak geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır’la da görüşerek düşüncelerini paylaştı ve fikirlerini aldı. 

Milletvekillerinden destek sözü alan Erdoğan, son görüşmesini ise kendisini bekleyen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile yapacak. 

 

İbrahim Erdoğan kimdir?..

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.