DOLAR 32,5919 0.23%
EURO 34,8105 0.4%
ALTIN 2.415,66-0,69
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21520020,32%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

379 okunma

İlçe Yönetimi Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

ABONE OL
02/12/2017 09:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca Yönetimi, seçildiği günden itibaren kamu kurumları ve STK temsilciliklerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine bugün de iki kurumu ekledi.

İlçe başkanı Dergah Akça ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi arkadaşları, bugün ilk olarak Akçakoca Muhtarlar Derneği binasına giderek dernek üyesi muhtarlarla bir araya geldiler.

Bina girişinde kendilerini karşılayan Dernek Başkanı Rıdvan Acat ve dernek üyesi çok sayıda muhtarla bir süre sohbet eden Ak Parti heyeti adına ilçe başkanı Dergah Akça bir konuşma yaptı.

Başkan Akça, muhtarların kendilerini kabullerine yönelik bir teşekkür konuşmasıyla başladığı konuşmasını, ülke ve ilçe gündemi üzerine yaptığı tespitlerle sürdürürken, muhtarlarla her zaman yakın bir ilişki içinde olduklarını, sorun ve taleplerine her zaman çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek, karşılıklı işbirliği ve yakın temasların hizmet getirmede önemli bir enstrüman olduğunu söyledi.

Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat da yaptığı konuşmada, ziyaretlerinden ötürü Ak parti ilçe yönetimine teşekkür ederken, muhtarların ve temsilcisi oldukları köy ve mahallelerin genel sorunları üzerine kısa bir sunum yaptı.

Ardından bazı muhtarlar da söz alarak çözülmesini istedikleri bazı eksiklikleri Ak parti heyetine aktardılar.

Ak Parti ilçe teşkilatının ikinci ziyaret durağı ise Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) oldu.

Oda binasında Ak heyeti karşılayan Başkan Mehmet Nazım Pazvant ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İlçe Başkanı Dergah Akça da kabule yönelik kendilerine teşekkür etti.

Ticaret odasında yapılan sohbetin konusu ekseriyetle OSB oldu. Resmî olarak kurulan ve mütevelli heyeti oluşturularak çalışmalara başlayan OSB’de bundan sonra hangi yolların izleneceği, hangi çalışmaların yapılacağına yönelik olarak konular ele alındı.

Çay eşliğinde sürdürülen sohbetler bir saate yakın sürerken, ziyaretin sonlanmasından sonra Ak parti heyeti diğer ziyaretlere gitmek üzere ATSO’dan ayrıldı.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.