DOLAR 32,5667 0.24%
EURO 34,9675 -0.04%
ALTIN 2.445,180,38
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20912950,06%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • TİCARET
  • İlklerin Mekânı Bir İlk’e Daha İmza Attı… Ücretsiz Dağıtılan Maskelerdeki Mesaja Dikkat!
451 okunma

İlklerin Mekânı Bir İlk’e Daha İmza Attı… Ücretsiz Dağıtılan Maskelerdeki Mesaja Dikkat!

ABONE OL
08/08/2020 17:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da ilkleri hayata geçiren mekanlardan Alesta Kafe Bistro’nun işletme sahibi Ahmet İnceoğlu, müşterilerine ücretsiz olarak dağıttığı maskeler aracılığıyla kanayan bir yaramıza parmak basıyor.

Alesta Kafe Bistro, üzerinde ”Çocuk istismarına hayır!” ve ”Kadına yönelik şiddete hayır!” sözlerinin yazılı olduğu maskeleri dağıtarak, hem koronavirüs tedbirleri kapsamında sorumlu bir işletmeciliği hayata geçiriyor hem de kadın ve çocuk istismarına yönelik bir farkındalık oluşturuyor.

İstanbul Sözleşmesi’nin tartışmaya açıldığı şu günlerde istismara karşı açık bir duruş sergileyen Ahmet İnceoğlu, yıkanabilir özellikli hijyenik maskelerden her gün yüzlerce dağıtıyor.

Akçakoca’nın örnek işletmelerinden biri olan Alesta Kafe Bistro’nun bu çalışmasından müşteriler ve vatandaşlar da oldukça memnun.

Kendilerine ücretsiz olarak takdim edilen maskelerdeki anlamlı mesajları okuyanlar, sosyal sorumluluk projeleri söz konusu olduğunda her zaman önde koşan Ahmet İnceoğlu’na teşekkür ve tebrik dileklerini iletiyorlar.

Kadına ve çocuklara yönelik istismara karşı toplumsal mesaj içeren maskelerden biri de Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören’e takdim edildi. Maskeyi gururla takacağını belirten Başkan İşgören, bu ince düşünülmüş maske çalışması karşısında, esnaf Ahmet İnceoğlu’nun yaptığı jestin, esnaf camiasına örnek olmasını temenni ettiğini söyledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.