DOLAR 32,5181 -0.09%
EURO 34,7987 -0.21%
ALTIN 2.423,48-0,26
BIST 9.741,001,00%
BITCOIN 2158027-0,11%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

575 okunma

İMZALAR ATILDI

ABONE OL
13/03/2020 15:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’nin Akçakoca ilçesine 12 derslikli ilköğretim okulu yapımına ilişkin protokol gerçekleştirilen tören ile imzalandı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Düzce’nin Akçakoca ilçesine Düzce Valiliği, TOBB, Düzce Belediyesi, Düzce TSO, Düzce Ticaret Borsası ve Akçakoca TSO iş birliği ile 12 derslikli  ilköğretim okulu yapımına ilişkin protokol gerçekleştirilen tören ile imzalandı.

Gerçekleştirilen imza törenine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant katıldı.

“TOBB olarak 81 ilde okullar yaparak ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz”

Törende konuşan TOBB Başkan Yardımcısı  Ayhan Zeytinoğlu, Akçakoca’da yaşanan sel felaketinin ardından kalıcı bir yardım yapmak istediklerini belirterek şunları söyledi:  “TOBB Yönetim Kurulu adına Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sizlere selamını getirdik. TOBB olarak 81 ilde okullar yaparak ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ama burada şuan bir ilki gerçekleştiriyoruz ve bir ilçeye okul yapıyoruz. Akçakoca’da yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için ve vatandaşlarımıza bir katkı sağlama düşüncesindeydik. Öncesinde bir maddi yardımda bulunmak istemiştik ardından Vali bey ile görüşerek kalıcı bir yardımda bulunmaya karar verdik. Bunun bir okul olmasına karar verdik. Bu okul Türkiye’ye, Düzce’ye ve Akçakoca’ya inşallah hayırlı olur. İnşallah bu okuldan ülkemize faydalı evlatlar yetişir.”

“ TOBB ile iş birliği yaparak çok güzel bir okul yapacağız”

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Akçakoca için güzel bir jest yaptığını vurgulayarak şunları söyledi: “Tabii bu projede TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Akçakoca’ya çok güzel bir jesti oldu. Düzce merkezimizde TOBB’un yaptığı ve açılışını geçen yıl yaptığımız bir okul var. Akçakoca ilçemizde bir sel felaketi olması ve bunun ardından çok ihtiyaç olan bir bölgeye 12 derslikli bir okul yaptırmak için çalışmalarımız başladı.  TOBB ile iş birliği yaparak çok güzel bir okul yapacağız. İnşallah okulumuzu çok kısa sürede bitirerek açılışını yapacağız. Buradan Rifat Başkana çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz ilçemize hayırlı olsun diyorum.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.