DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20460571,80%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

615 okunma

İşadamı Sönmez’den manidar paylaşım: Dansöz kıyafeti giyen erkekler

ABONE OL
23/06/2020 10:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde kumpas kokan bazı haberlerde adı geçirilmeye çalışarak itibarına saldırı yapılan işadamı Serkan Sönmez, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

Sosyal hayatın renkli simalarından olan başarılı işadamı Sönmez, özellikle çok sıkı yakınlığı olduğu ve canı kadar sevip değer verdiği belediye başkanı Okan Yanmaz’ı hedef alan bir takım medya odaklarının hedefi haline gelmişti.

Akçakoca’nın başarılı insanlarının kadim dostluk bağlarına saldıracak kadar gözü dönmüş siyaset çevrelerinin de ortak olduğu itibar saldırılarını gören Sönmez, ”dansöz” metaforu üzerinden yanar döner çevrelere gönderme yapan bir paylaşıma imza attı.

İşte Serkan Sönmez’in yaptığı o paylaşım:

”Ben etek giymiş bazı simaları özlerine dönmeleri noktasında uyarıp pantolon giymeye davet ettikçe, bu kişiler pantolon giymek bir yana dansöz kıyafetleri siparişi vermeye başlamışlar bile.

Modayı biraz takip eden biri olarak söylüyorum. Bazı erkek görünümlüler dansöz kıyafetini kendilerine yakıştırabilir ama bu kıyafetleri pavyon yerine çarşıda pazarda giymeleri hoş durmuyor.

Janjanlı, fırfırlı, pullu kostümler altında gizlediğiniz adamlık karakterinizi, siyasetin, ticaretin, cemiyet hayatının saygın kişilerine çamur atarak mı cilalamaya çalışıyorsunuz.

Adam dediğin dobra olur, gizli kapaklı işlere tenezzül etmez. Kendini gizleyerek, 3-5 çapulcu ayak takımı üzerinden itibar cellatlığı yapmaz.

Bu şehirde parasını yüreğinin yanına sermaye olarak koymuş girişimcileri, memleket sevdalılarını, bir taşın üstüne bir taş daha koymaya çalışan namuslu insanları karalamaya çalışarak, bunu da dolambaçlı – dalavereli yollarla yaptığınız da bunun fark edilmeyeceğini düşünüyordunuz değil mi.

O iki parça dansöz kostümü ancak bir avuçluk edep yerlerinizi örtebilir. Karakteriniz çırılçıplak pazarda dolaşıyor farkında değilsiniz galiba.

Son bombanız da elinizde patladı. Hani şu 184bin liralık yalan bombanız.
Neymiş, ben 184 bin liralık bir alış verişte Belediye ile bir işadamı arasında arabuluculuk etmişim.

Peki bu türden bir yalanı tedavüle sürmeden önce o yalanın kim tarafından ve kimleri küçük düşürmek için uydurulduğunu ortaya çıkartacağımızı nasıl akıl etmediniz.

Ortada olmayan bir iş, olmayan bir para durumu var iken o yalanınızla o rakamları servis etmenize müsamaha göstereceğimizi mi sandınız.

O rakamın bizzat kendisi sizi ele verdi üç kağıtçılar. Bu konuda gerekli girişimleri başlatarak Akçakoca üzerine oynadığınız oyunları açık edecek, sizi dansöz kıyafetlerinizle piste davet edeceğiz.

İftira tezgahında allayıp pulladığınız yalanlarınızın altında kalacaksınız. Edepsizlikten beslenen kirli ruhlarınızı temizleme fırsatı sunmayacağız size.

İpliğiniz pazara çıkıyor bunu bilin. Hak etmediğiniz itibar ve saygının son kırıntılarını da kendi ellerinizle teslim edeceksiniz.

Size değer veren herkesin arkasından iş tutarak yol aldınız bunca zaman. Ama artık o yolun sonuna geldiniz.

Size sunulmuş tüm güzel şeyleri Akçakoca’nın dürüst ve samimi insanları sizden geri alacak. Bizde alacağız tabi ki.

Üzerinizde bir tek riyakarlığın kirli kara gölgesi kalacak. Bir de ısrarla giymeyi arzuladığınız rengarenk dansöz kıyafetleri.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.