DOLAR 32,4892 -0.17%
EURO 34,9914 0.4%
ALTIN 2.433,130,43
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2096115-0,70%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

302 okunma

‘İŞİMDEN OLDUM’ DEYİP KÜFÜRLER YAĞDIRDI

ABONE OL
05/03/2019 09:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 AK Parti eski İl Başkanı Hikmet Keskin, bu akşam psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından işyerinde sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı.

Kendisini işten attırdığını ileri süren tanımadığı kişinin hakaretlerine maruz kalan ve yaşanan itiş kakış sonucu soluğu emniyette alan Keskin, şahıstan şikayetçi oldu.

PTT’de taşeron işçi olarak çalışırken işinden uzaklaştırılan şüphelinin olumsuz davranışlarından ötürü bir çok kez ikaz aldığı ve adli mercilerce iki kez Bolu’da ruhsal tedaviye gönderildiği öğrenildi.

AK Parti eski Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e çirkin saldırı! Keskin, işyerinde tanımadığı bir şahsın saldırısına maruz kaldı.

Olay bu akşamüstü Ziraat Bankası Düzce Şubesi arkasındaki Keskin’in işyerinde meydana geldi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

“Keskin’in elektronik ürünler satan mağazasına gelen Metin G. isimli şahıs hızla Keskin’in yanına giderek hakaretler yağdırmaya başladı. Bir anda tanımadığı bir kişinin sözlü saldırısıyla karşı karşıya kalan Keskin ne olduğunu anlamaya çalıştı. ‘Senin yüzünden işimden oldum’ diyen Metin G.’nin küfürlerini sürdürmesi üzerine ikili arasında itiş-kakış yaşandı. Bir anda birbirlerine giren tarafları dükkandaki çalışanlar ayırırken, şahıs işyerinden uzaklaştırıldı. Olayın şokunu üzerinden atan Keskin, hemen soluğu emniyette aldı. Kendisine saldıran ve tanımadığını belirttiği kişiden şikayetçi olan Keskin’in ifadesi alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.”

Öte yandan PTT’de taşeron işçi olarak çalışan şüphelinin bir süre önce işinden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Psikolojik sorunları yüzünden bir çok kez işyerinden ikaz alan ve olumsuz tavırları yüzünden iki kez hakim karşısına çıktığı ileri sürülen Metin G.’nin Bolu’da ruhsal tedavi de gördüğü edinilen bilgiler arasında…


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.