DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20460571,80%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

425 okunma

İŞLETME FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN YILMAZ’A ZİYARET

ABONE OL
06/11/2018 10:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası ilişkiler Bölümü öğrencileri, Yerel Yönetimler dersi kapsamında alan çalışması gerçekleştirmek için Meclis başkanı Ayfer Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hicran Hamza Çelikyay’ın rehberliğinde, Meclis çalışmalarını yakinen gözlemleyen Düzce Üniversitesi öğrencileri, teoride öğrendikleri konuları alanda gözlemleyerek özel bir deneyim ve fırsat elde etmiş oldular.

Alan çalışmasında öğrencilere İşletme Fakültesi Araştırma Görevlisi Talha Fırat da eşlik etti.

Verimli geçen ziyaret esnasında meclis başkanı Sayın Ayfer Yılmaz’ın önerisi ve teşviki ile öğrenciler kendi aralarında temsili bir meclis oturumu da yaptılar.

Meclis’te söz alan Dr. Öğr. Üyesi Hicran Hamza Çelikyay, misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı Meclis başkanı Ayfer Yılmaz’ın şahsında tüm meclis üyelerine teşekkür ederek Türkiye’nin yerel yönetim yapısını, yönetim birimlerinin temel özelliklerini ve önemini ortaya koymayı hedefledikleri Yerel Yönetimler dersinin bir amacının da öğrencilerin yaşadıkları kenti tanımaları olduğunu, bunun önemli bir adımının da yerel meclisleri ve işleyişini bilmekten geçtiğini ifade etti.

Meclis sonrası öğrencileri odasında ağırlayan Ayfer Yılmaz, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak Düzce İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aktardı.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.