DOLAR 32,5942 0.35%
EURO 34,8094 0.17%
ALTIN 2.507,180,93
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21025882,15%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

268 okunma

İSMAİL HOROZ ANISINA YAPILACAK SAĞLIK MERKEZİ İHALEYE ÇIKIYOR

ABONE OL
30/01/2019 12:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacıyusuflar Mahallesi Sağlık Merkezi inşaatı yapımı yakında başlıyor

Akçakoca’nın en eski ve saygın esnaflarından olan merhum Hacıİsmail Horoz’un kızları tarafından babalarının adının yaşaması için yaptırılacak olan Hacıyusuflar Mahallesi Aile Sağlık merkezi inşaatının bu hafta içinde yapılacak protokolle önümüzdeki hafta ihale edileceği öğrenildi.

Akçakoca Kaymakamlığı tarafından yürütülecek projenin bu hafta içinde şartnamesinin hazırlanacağı ve gelecek hafta ihale edilerek birkaç ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Değirmenağzı mevkiinde Belediyenin arsasında yapılacak olan Aile Sağlık Merkezinde ilk aşamada 3 doktor görev yapacak.

Terminal binasına yapılacak olan sağlık ocağı çalışması da devam ediyor

Geçtiğimiz hafta İl Sağlık Müdürü, Toplum Sağlığı Müdürü ve Akçakoca Belediye Başkanının birlikte yaptıkları inceleme sonrasında uygunluğu belirlenen Terminal binasında Sapak Mevkii, Ayazlı, Döngelli ve Akevler semtlerine hizmet verecek Aile Sağlık merkezi ile ilgili olarak teknik ekip çalışmalarının tamamlandığı ve bu hafta içinde binada düzenleme çalışmalarının başlayacağı bilgisi edinildi.

Terminalden bağımsız bir dış kapı ile hizmet vermesi planlanan Sağlık Merkezinin başlangıçta iki doktoru olacağı ve alt kısmı kullanılacak ihtiyaç halinde üst katlar değerlendirilecek.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.